Merhaba Arkadaşlar ,
Sizlere '' İnternetten Para Kazanma '' yolları hakkında bilgilerimi , tecrübelerimi , gördüklerimi , yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatmaya çalışacağım.İlk olarak söylemeliyim ki bu işi '' Ana iş '' olarak değilde '' Ek iş '' olarak yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü kazancınız stabil olmadıgından bakarsınız aylık 2.000
Daha yazmadığım yüzlerce yol bulunmakta . Her bölümde 1 veya 2 para kazanma yolu hakkında geniş anlatım yapacağım.
Makale yazmak aslında ilk duyduğunda korkutucu gelebilir , aslında yazmaya başladıkdan sonra bırakın zorlugu zevkli gelmeye başlıyor tabi sevdiğiniz konu olursa.Eğer işiniz gereği sevmediğiniz konu hakkında makele yazacak olursanız vay halinize , sanki işkence olur size. Kelimeler birbirini götürmez yazar silersin bir türlü sonunu getiremezsin en sonunda saçmalayarak makaleni bitirirsin.Makale yarak para kazanmak istiyorsanız zamanının bol olmalı çünkü 200 kelimelik bir makale yaklaşık 15 dakkanızı alabiliyor 4 makale yazdığınızda ise zamanınızdan 60 dakka silinmiş oluyor.Yani günde ortalama 20 makale yazsanız 5 saatinizi vermiş olacaksınız , hatta bu süre artabilirde. Kısacası büyük bir zaman alıyor sizden işe başlamadan önce bunu bilmelisiniz.Ha bu arada bilmeniz gereken bir nokta daha var sektörler içerisinden en çok para kazanlardan bir tanesi de bu makale yazarlarıdır. Makaleleri tabikide kafanızdan yazmıyorsunuz webmaster platformuna konu açmalısınız ''İtinayla Makale Yazılır '' gibisinden ve konu içerisinde kendinizden ve sizi neden tercih etmesi gerektiğini belirten kısa bilgi verin ayrıca fiyatlandırmayıda o konu içerisinde belirtiniz ben aşağıya kendi konumun görüntüsünü koyacağım . İletişim bilgilerinide konu içerisinde ekleyiniz ne çok çok iletişim adresi eklerseniz size ulaşmaları o kadar kolay olur . Makale satışları konuya göre değil kelime sayısına göre oluyor , şuanki piyasaya göre 100 kelimelik bir makale 1
Örnek konu ;
Tahmini Kazanç
100 kelime 1
Günde 200 kelimelik 20 makale yazsanız 40
Aylık 1.200
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım , anlaşılmayan yer olduysa kura bakmayın hızlı yazdım .Bir sonraki bölümde görüşmek üzere...
Son düzenleme: