• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İnternetten Para Kazanma Sanatı # 1 ( Makale Yazarlığı )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZACA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZACA

ViP Üye
Aktiflik
K.Tarihi
2 Eyl 2011
Puanı
440
549o7zsw.png

n8cqr.png

t6xvh.png

Merhaba Arkadaşlar ,
Sizlere '' İnternetten Para Kazanma '' yolları hakkında bilgilerimi , tecrübelerimi , gördüklerimi , yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatmaya çalışacağım.İlk olarak söylemeliyim ki bu işi '' Ana iş '' olarak değilde '' Ek iş '' olarak yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü kazancınız stabil olmadıgından bakarsınız aylık 2.000
simge_k2.png
kazanırsınız bir bakarsanız 100
simge_k2.png
kazanırsınız , hiçbir zaman sabit bir kazancınız olmaz.İnternetten para kazanmak istiyorsanız ilk olarak sektörünüzü, kategorinizi belirlemelisiniz.Başlıca kategoriler şunlardır ;

yuv_ok.jpg
Site (Blog,Forum,Haber Sitesi ... ) açarak reklamlardan (Adsense vb.) kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Makele yazarak ve editörlük yaparak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Upload yaparak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Satış ortaklığından kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Anket doldurarak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Youtube ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Tasarım yaparak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Kodlama yaparak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Ticaret yaparak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Ürün satarak kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
Sunucu bölerek kazanabilirsiniz.

Daha yazmadığım yüzlerce yol bulunmakta . Her bölümde 1 veya 2 para kazanma yolu hakkında geniş anlatım yapacağım.

t6whb.png

What.png

Makale yazmak aslında ilk duyduğunda korkutucu gelebilir , aslında yazmaya başladıkdan sonra bırakın zorlugu zevkli gelmeye başlıyor tabi sevdiğiniz konu olursa.Eğer işiniz gereği sevmediğiniz konu hakkında makele yazacak olursanız vay halinize , sanki işkence olur size. Kelimeler birbirini götürmez yazar silersin bir türlü sonunu getiremezsin en sonunda saçmalayarak makaleni bitirirsin.Makale yarak para kazanmak istiyorsanız zamanının bol olmalı çünkü 200 kelimelik bir makale yaklaşık 15 dakkanızı alabiliyor 4 makale yazdığınızda ise zamanınızdan 60 dakka silinmiş oluyor.Yani günde ortalama 20 makale yazsanız 5 saatinizi vermiş olacaksınız , hatta bu süre artabilirde. Kısacası büyük bir zaman alıyor sizden işe başlamadan önce bunu bilmelisiniz.Ha bu arada bilmeniz gereken bir nokta daha var sektörler içerisinden en çok para kazanlardan bir tanesi de bu makale yazarlarıdır. Makaleleri tabikide kafanızdan yazmıyorsunuz webmaster platformuna konu açmalısınız ''İtinayla Makale Yazılır '' gibisinden ve konu içerisinde kendinizden ve sizi neden tercih etmesi gerektiğini belirten kısa bilgi verin ayrıca fiyatlandırmayıda o konu içerisinde belirtiniz ben aşağıya kendi konumun görüntüsünü koyacağım . İletişim bilgilerinide konu içerisinde ekleyiniz ne çok çok iletişim adresi eklerseniz size ulaşmaları o kadar kolay olur . Makale satışları konuya göre değil kelime sayısına göre oluyor , şuanki piyasaya göre 100 kelimelik bir makale 1
simge_k2.png
'den yazılıyor. Siz siz olun sakın daha ucuza ya da daha yükseğe yazmayın her zaman piyasadaki fiyata göre yazın. Konunuzda görünüşe önem verin çünkü size makale yazdırmak isteyen ilk kişi sizin konunuza bakar , eğer kendinizi kaliteli olarak düşündürürseniz rakiplerinizden de bir adım önde olursunuz demektir. Bana kalırsa konu içeriğini uzman bir kişiye yaptırın tasarım olarak 5 10
simge_k2.png
gibi bir harika bir konu hazırlatabilirsiniz.Verdiğiniz parayı zaten 1 saatte çıkarırsınız.Makelerinizi not deferi yerine '' Word '' dosyasıyla yazın. En önemli nokta ise adamın size verdiği konunun yanı sıra o konuya uygun anahtar kelimeleri çok iyi seçin ve imla kurallarına dikkat edin.Ardından makeleri yazdıkdan sonra adama teslim edin. Söylemeyi unuttun ilk ücreti alıyorsunuz makeleri daha sonra teslim ediyorsunuz. Ha birde ödeme yollarını bol tutun atıyorum sadece banka hesabı değilde '' Paypal , Mobil Ödeme , Şans oyunları '' gibi çeşitli ödeme yollarınıda ekleyin.

t6x7v.png

yuv_ok.jpg
Eğer bir '' Webmaster '' platformunda üye değilseniz üye olunuz.
yuv_ok.jpg
Üye olduğunuz platformda '' Makale Hizmeti '' konunuzu titizlikle açın.
Örnek konu ;

rs9yl.png

yuv_ok.jpg
Ardından iş tekliflerini değerlendirin , anlaşmanızı yapın.
yuv_ok.jpg
Ödemenizi alın .
yuv_ok.jpg
Makaleleri teslin edin.

1000_dollar_girl.png

Tahmini Kazanç
100 kelime 1
simge_k2.png
diyelim ;
Günde 200 kelimelik 20 makale yazsanız 40
simge_k2.png

Aylık 1.200
simge_k2.png

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım , anlaşılmayan yer olduysa kura bakmayın hızlı yazdım .Bir sonraki bölümde görüşmek üzere...

Son düzenleme:
ben bi ara yazdım abi gerçekten sıkıcı :D zevk verse eyvallah da yani otur bişiler düşün onu yaz sıkıcı geldi bana 50 lira kazandım sonra patronuma dönüp dedimki ben bu işyerinden sektörüp gidiyorum sana kolay gelsin :(

yuv_ok.jpg
Site (Blog,Forum,Haber Sitesi ... ) açarak reklamlardan (Adsense vb.) kazanabilirsiniz.
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg

1-(Blog için günlük ilk 2 ay 4-5 saat ayırmalısınız seo ayarları vs öğrenmeniz gerek yoksa imkanı yok tutturamazsınız.Haber ve forum sitesine girmiyorum bile.
2-Hayal gücünüz iyiyse veya sürekli bilgisayar başında oturuyorsanız makale işi iyidir fakat çok zor ve sıkıcıdır.
3-Upload yaparak en fazla 100-150 dolar kadar kazanırsınız ayda.Tabii işi öğrenince farklı ama işi öğrenmek....
4-Çok zor.
5-Günlük sakız parasını geçmez.
6-Benim çalıştığım sektör gerçekten kolay basit ve hızlı.Fakat 3 ay 1 lira bile kazanmamayı göze almalısınız.
7-Tasarım olabilir aslında biraz hayal gücü ile güzel şeyler çıkabilir.
8-Kodlama yaparak çok zor tabi bir dil bilmiyorsanız imkansız 2-3 yıldan önce :D
9-Ticaret çok çok daha zor
10-Ürün satmak imkansıza yakın.
11-Mantıklı ama 1000 tane firma varken neden siz ?

Benim görüşlerim bu şekilde hepsine bulaştım deneyimlerimi yazıyorum arkadşalar boşa cabalamasın en azından bir fikir sahibi olsun :)

Edit: Arkadaşlar bu sektörde kimseler sizin elinizden tutup bunu böyle yapıcan bunuda böyle yapacaksın demez.Tek başınıza yapacaksınız ha tanıdığınız olur birşey olur yardımcı olurlar fakat dediğim gibi malesef elinizden tutan yok.
Bol kazançlar :)

başlamayı düşünüyorum fakat facebookda nasıl durumlar ?

En güzel parayı şahsen crackerlik ve youtubeden kazanıyorum.Diğerleri zaman kaybı az kazançlı.

olum gidin sigortalı bi işe girin %100 kazanıyorsunuz :D en güzeli ben öyle yapıyorum şuan internet cafede oturuyorum tüm gün süper iş wallaha :D

olum gidin sigortalı bi işe girin %100 kazanıyorsunuz :D en güzeli ben öyle yapıyorum şuan internet cafede oturuyorum tüm gün süper iş wallaha :D
abi bencede ps3 cafe ve ya net cafe yönetmek aşırı güzel bişey he eve gitmiyorsun orası ayrı :D sabah akşam orda olman lazım tek kötü yanı bu :D

abi bencede ps3 cafe ve ya net cafe yönetmek aşırı güzel bişey he eve gitmiyorsun orası ayrı :D sabah akşam orda olman lazım tek kötü yanı bu :D

cafede pc ve ps3 var sabah 8 de açıyorum akşam 10 da çıkıyorum evdeykende fark yoktu uyanıyordum pc deyim yatcağım zaman yıne pc den kalkıyordum tek fark burda para alıyorum :D

Göktuğ işin gücün yok millete para kazandırma derdinsein :D sana KOMA ile saldırmak lazım (Kişisel Olaylara Müdale Aracı)

549o7zsw.png

n8cqr.png

t6xvh.png

Merhaba Arkadaşlar ,
Sizlere '' İnternetten Para Kazanma '' yolları hakkında bilgilerimi , tecrübelerimi , gördüklerimi , yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatmaya çalışacağım.İlk olarak söylemeliyim ki bu işi '' Ana iş '' olarak değilde '' Ek iş '' olarak yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü kazancınız stabil olmadıgından bakarsınız aylık 2.000
simge_k2.png
kazanırsınız bir bakarsanız 100
simge_k2.png
kazanırsınız , hiçbir zaman sabit bir kazancınız olmaz.İnternetten para kazanmak istiyorsanız ilk olarak sektörünüzü, kategorinizi belirlemelisiniz.Başlıca kategoriler şunlardır ;

yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg
yuv_ok.jpg

Daha yazmadığım yüzlerce yol bulunmakta . Her bölümde 1 veya 2 para kazanma yolu hakkında geniş anlatım yapacağım.

t6whb.png

What.png

Makale yazmak aslında ilk duyduğunda korkutucu gelebilir , aslında yazmaya başladıkdan sonra bırakın zorlugu zevkli gelmeye başlıyor tabi sevdiğiniz konu olursa.Eğer işiniz gereği sevmediğiniz konu hakkında makele yazacak olursanız vay halinize , sanki işkence olur size. Kelimeler birbirini götürmez yazar silersin bir türlü sonunu getiremezsin en sonunda saçmalayarak makaleni bitirirsin.Makale yarak para kazanmak istiyorsanız zamanının bol olmalı çünkü 200 kelimelik bir makale yaklaşık 15 dakkanızı alabiliyor 4 makale yazdığınızda ise zamanınızdan 60 dakka silinmiş oluyor.Yani günde ortalama 20 makale yazsanız 5 saatinizi vermiş olacaksınız , hatta bu süre artabilirde. Kısacası büyük bir zaman alıyor sizden işe başlamadan önce bunu bilmelisiniz.Ha bu arada bilmeniz gereken bir nokta daha var sektörler içerisinden en çok para kazanlardan bir tanesi de bu makale yazarlarıdır. Makaleleri tabikide kafanızdan yazmıyorsunuz webmaster platformuna konu açmalısınız ''İtinayla Makale Yazılır '' gibisinden ve konu içerisinde kendinizden ve sizi neden tercih etmesi gerektiğini belirten kısa bilgi verin ayrıca fiyatlandırmayıda o konu içerisinde belirtiniz ben aşağıya kendi konumun görüntüsünü koyacağım . İletişim bilgilerinide konu içerisinde ekleyiniz ne çok çok iletişim adresi eklerseniz size ulaşmaları o kadar kolay olur . Makale satışları konuya göre değil kelime sayısına göre oluyor , şuanki piyasaya göre 100 kelimelik bir makale 1
simge_k2.png
'den yazılıyor. Siz siz olun sakın daha ucuza ya da daha yükseğe yazmayın her zaman piyasadaki fiyata göre yazın. Konunuzda görünüşe önem verin çünkü size makale yazdırmak isteyen ilk kişi sizin konunuza bakar , eğer kendinizi kaliteli olarak düşündürürseniz rakiplerinizden de bir adım önde olursunuz demektir. Bana kalırsa konu içeriğini uzman bir kişiye yaptırın tasarım olarak 5 10
simge_k2.png
gibi bir harika bir konu hazırlatabilirsiniz.Verdiğiniz parayı zaten 1 saatte çıkarırsınız.Makelerinizi not deferi yerine '' Word '' dosyasıyla yazın. En önemli nokta ise adamın size verdiği konunun yanı sıra o konuya uygun anahtar kelimeleri çok iyi seçin ve imla kurallarına dikkat edin.Ardından makeleri yazdıkdan sonra adama teslim edin. Söylemeyi unuttun ilk ücreti alıyorsunuz makeleri daha sonra teslim ediyorsunuz. Ha birde ödeme yollarını bol tutun atıyorum sadece banka hesabı değilde '' Paypal , Mobil Ödeme , Şans oyunları '' gibi çeşitli ödeme yollarınıda ekleyin.

t6x7v.png

yuv_ok.jpg
Eğer bir '' Webmaster '' platformunda üye değilseniz üye olunuz.
yuv_ok.jpg
Üye olduğunuz platformda '' Makale Hizmeti '' konunuzu titizlikle açın.
Örnek konu ;

rs9yl.png

yuv_ok.jpg
Ardından iş tekliflerini değerlendirin , anlaşmanızı yapın.
yuv_ok.jpg
Ödemenizi alın .
yuv_ok.jpg
Makaleleri teslin edin.

1000_dollar_girl.png

Tahmini Kazanç
100 kelime 1
simge_k2.png
diyelim ;
Günde 200 kelimelik 20 makale yazsanız 40
simge_k2.png

Aylık 1.200
simge_k2.png

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım , anlaşılmayan yer olduysa kura bakmayın hızlı yazdım .Bir sonraki bölümde görüşmek üzere...

bana bi böyle makale için para verenlerin linkini verebilirmisin

Suan sadece makale yazarak ayda 900TL para aliyorum. Fakat su var, gunumun 8-9 saatini bu ise ayiriyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri