• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İstek (Pepsi xp kodu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan daylee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daylee

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
27 Ara 2009
Puanı
3
30 olmaya çalışıyorum ihtiyacı olmayanlar özel mesaj yoluyla gönderirlerse sevinirim :'(

Bende 30 olmaya çalışıyorum 19 Seviyeyim şuan fazladan olan arkadaşlar yollarsa çok sevinirim :)

pqq67.png

Pepsinin hangi ürünlerinde geçerli ? Bide sadece Xp mi veriyor IP de dahil mi?

Pepsinin hangi ürünlerinde geçerli ? Bide sadece Xp mi veriyor IP de dahil mi?

Xp için 1 kod yeterliyken Ip için 2. bir koda daha ihtiyaç duyuluyor.Kampanyaya tüm 330ml kutu ve tüm pet şişe(Pet 3 litre,2.5 litre, 2 litre, 1,5 litre , 450 ml , 330ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.

Son düzenleme:
ben önceden denemiştim direk kapktaki kodu giriyodum sonradan face sayfasından cevrildiğini öğrendim öyle olmayınca atmışlığım olmuşt pişman oldum :(

3 Kod ile talon alabiliyorsunuz. Ama sınırlı sayıdaymış biraz şans lazım :D

xp kodlarınız hala kabul edilir level 25 oldu 30 a az kaldı :)

Bi tane kod buldum son harfi okunmuyor deniyom deniyom olmuyor bea :cry:

Geri