• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kitaplığınızda Ne Kadar Kitap Var?

Kitaplığınızda Ne Kadar Kitap Var

• 0-10

Kullanılan: 6 24.0%
  • 10-20

Kullanılan: 5 20.0%
  • 20-30

Kullanılan: 2 8.0%
  • 30-40

Kullanılan: 1 4.0%
  • 40-50

Kullanılan: 0 0.0%
  • 50+

Kullanılan: 11 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

PageMaster

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
4 May 2009
Puanı
344
Bölümü canlandırma adına biraz konu açalım eğlenelim istiyorum :) Kitaplığınız var mı? var ise ne kadar kitabınız var? Az önce saydım bende tam 110 adet kitap bulunmakta

Maşallah benden beterleride varmış :D Bu arada 4 tane gorki kitabıda kargoda geliyor 2-3 güne Ana,Benim Üniversitelerim, Ekmek İşçileri ve Özgürlük.Bu arada Gorkinin kitaplarını şiddetle tavisye ediyorum resmen okumayı sevdiriyor insana bu adam :D

Normal kitaplar(Osmanlı Tarihi, Peygamberler hayatı, İnsan Anatomisi vb.) 137 kitap

Hikaye, roman, öykü vb. 94 kitap. :rbk:

4 tane sürücü kursu kitabı var. Onlar sayılır mı? :pispis

Maşallah benden beterleride varmış :D Bu arada 4 tane gorki kitabıda kargoda geliyor 2-3 güne Ana,Benim Üniversitelerim, Ekmek İşçileri ve Özgürlük.Bu arada Gorkinin kitaplarını şiddetle tavisye ediyorum resmen okumayı sevdiriyor insana bu adam :D
Şu anda Percy Jackson serisini okuyorum, çocukca filan diyeceksiniz ama acaip sarıyor :D

Şu anda Percy Jackson serisini okuyorum, çocukca filan diyeceksiniz ama acaip sarıyor :D

Sarıyosa sorun yok :D Bende Maxim Gorki otobiyografik üçlemesini okuyorum 2.kitabındayım.Senin seri bitince başla bak keyif vericek roman ama ağır değil tam okunmalık :D Aklımda bir sürü kitap listesi çıktı onlarda bittimi Harry Pottera başlıyacam :D

Sarıyosa sorun yok :D Bende Maxim Gorki otobiyografik üçlemesini okuyorum 2.kitabındayım.Senin seri bitince başla bak keyif vericek roman ama ağır değil tam okunmalık :D Aklımda bir sürü kitap listesi çıktı onlarda bittimi Harry Pottera başlıyacam :D
Harry potter dehşet birşey :D Tüm kitaplarını okudum her filmini de rahat 10-20 kere izlemişimdir Harry ile büyüdüm :D
Sherlock Holmes i okumadıysan onu da oku o da çok güzel

Harry potter dehşet birşey :D Tüm kitaplarını okudum her filmini de rahat 10-20 kere izlemişimdir Harry ile büyüdüm :D
Sherlock Holmes i okumadıysan onu da oku o da çok güzel

Vallahi aklımda okucağım o kadar kitap varki 1 yıl sonra felan sıra gelir heralde :D

Bak şimdi Ekmeğimi Kazanırkeni okuyorum
bitince Benim Üniveristelerim
bitince Ekmek işçileri
bitince Özgürlük
bitince ANA
bitince Sovyet Tarihi ile ilgili herhangi bir kitap bulup okucam büyük ihtimal Bolşevikler İktidara adlı kitabı alıcam
oda bitince Suç ve Ceza
bitince Karamazov kardeşler
bitine Hacı Murat
bitince nihayet Harry Potter oda bitince artık Sharlack Holmsa bakarım :D

Vallahi aklımda okucağım o kadar kitap varki 1 yıl sonra felan sıra gelir heralde :D

Bak şimdi Ekmeğimi Kazanırkeni okuyorum
bitince Benim Üniveristelerim
bitince Ekmek işçileri
bitince Özgürlük
bitince ANA
bitince Sovyet Tarihi ile ilgili herhangi bir kitap bulup okucam büyük ihtimal Bolşevikler İktidara adlı kitabı alıcam
oda bitince Suç ve Ceza
bitince Karamazov kardeşler
bitine Hacı Murat
bitince nihayet Harry Potter oda bitince artık Sharlack Holmsa bakarım :D
Oh,oh "Sol Ayağım" ı da ekle oraya bir yere :D

150 den fazla vardır tam saymadım ama 1 kitaplık dolusu dağıttım okuduklarımı millet yararlansın diye kuzenlerime okullara vs.

Oh,oh "Sol Ayağım" ı da ekle oraya bir yere :D

Niyese yeni yazılan kitaplar pek sarmıyoru fark ettiysen çoğu klasik eser yazdıklarımın :D Ama deniyicem sol ayağımıda.Harry Potter felan zaten çok güzel 2 aya felan biter liste sonra da Sol Ayağımı okurum :D

----------

150 den fazla vardır tam saymadım ama 1 kitaplık dolusu dağıttım okuduklarımı millet yararlansın diye kuzenlerime okullara vs.

Aslında en iyisi.Herkes faydalansın fakat veremiyorum işte ne yapayım :D Hatta eskiden bir sürü kitap vermiştim okula 4.sınıfa giderken 50 sayfalık felan sonra baya pişman olmuştum.İleride güzel bir anı olarak kalabilir belki bu kitaplar

Maşallah görmek isterdim kitaplığını hastalık varda bendede :D Büyük bir alan açtım dolapta orayıda kitaplık yapıcam normal kitaplığım doldu bakalım artık.Güzelde kitap satan siteler buldum kredi kartsız kapıda ödeme yada banka kartı ile alışveriş yapılan.Orayada kayıt oldum 30liralık siparişi verdik Gorkinin kitaplarını (Ana,Özgürlük,Ekmek İşçileri ve Benim Üniversitelerim)sanada tavsiye ederim.Gerçi okumuşsundur sen. Gorki Lenini anlatıyoru okumayı çok istiyodum kırtasiyelerde yoktu hatta çoğu sitelerdede yoktu nadirkitapta buldum direk alıcam :D

Şahsi kitaplığım yok, gurbette öğrenciyiz malum :D Kampüsün kütüphanesini kullanıyoruz. Gerçi öyle kitap aşkım da yok. Anca bir yerlerde dikkatimi çekecek, daha önce okuyup beğendiğim bir yazarın eseri olacak yada aynı kafadan bir arkadaşım önerecek :D Bu arada Franz Kafka'nın Dönüşüm'ünü okuyan var mı ? :D

Şahsi kitaplığım yok, gurbette öğrenciyiz malum :D Kampüsün kütüphanesini kullanıyoruz. Gerçi öyle kitap aşkım da yok. Anca bir yerlerde dikkatimi çekecek, daha önce okuyup beğendiğim bir yazarın eseri olacak yada aynı kafadan bir arkadaşım önerecek :D Bu arada Franz Kafka'nın Dönüşüm'ünü okuyan var mı ? :D

Onu bilmiyorumda öneri istersen eğer Gorki- Ekmek İşçilerini ve otobiyografik üçlemesini öneririm kesinlikle pişman olmazsın. :D

Geri