PageMaster
Aileden
Bölümü canlandırma adına biraz konu açalım eğlenelim istiyorum Kitaplığınız var mı? var ise ne kadar kitabınız var? Az önce saydım bende tam 110 adet kitap bulunmakta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu anda Percy Jackson serisini okuyorum, çocukca filan diyeceksiniz ama acaip sarıyorMaşallah benden beterleride varmış Bu arada 4 tane gorki kitabıda kargoda geliyor 2-3 güne Ana,Benim Üniversitelerim, Ekmek İşçileri ve Özgürlük.Bu arada Gorkinin kitaplarını şiddetle tavisye ediyorum resmen okumayı sevdiriyor insana bu adam
Şu anda Percy Jackson serisini okuyorum, çocukca filan diyeceksiniz ama acaip sarıyor
Harry potter dehşet birşey Tüm kitaplarını okudum her filmini de rahat 10-20 kere izlemişimdir Harry ile büyüdüm
Sarıyosa sorun yok Bende Maxim Gorki otobiyografik üçlemesini okuyorum 2.kitabındayım.Senin seri bitince başla bak keyif vericek roman ama ağır değil tam okunmalık Aklımda bir sürü kitap listesi çıktı onlarda bittimi Harry Pottera başlıyacam
Harry potter dehşet birşey Tüm kitaplarını okudum her filmini de rahat 10-20 kere izlemişimdir Harry ile büyüdüm
Sherlock Holmes i okumadıysan onu da oku o da çok güzel
Oh,oh "Sol Ayağım" ı da ekle oraya bir yere
Vallahi aklımda okucağım o kadar kitap varki 1 yıl sonra felan sıra gelir heralde
Bak şimdi Ekmeğimi Kazanırkeni okuyorum
bitince Benim Üniveristelerim
bitince Ekmek işçileri
bitince Özgürlük
bitince ANA
bitince Sovyet Tarihi ile ilgili herhangi bir kitap bulup okucam büyük ihtimal Bolşevikler İktidara adlı kitabı alıcam
oda bitince Suç ve Ceza
bitince Karamazov kardeşler
bitine Hacı Murat
bitince nihayet Harry Potter oda bitince artık Sharlack Holmsa bakarım
Oh,oh "Sol Ayağım" ı da ekle oraya bir yere
150 den fazla vardır tam saymadım ama 1 kitaplık dolusu dağıttım okuduklarımı millet yararlansın diye kuzenlerime okullara vs.
birde soraydın kitaplığı olan varmı diye iyi olurdu
423...
Şahsi kitaplığım yok, gurbette öğrenciyiz malum Kampüsün kütüphanesini kullanıyoruz. Gerçi öyle kitap aşkım da yok. Anca bir yerlerde dikkatimi çekecek, daha önce okuyup beğendiğim bir yazarın eseri olacak yada aynı kafadan bir arkadaşım önerecek Bu arada Franz Kafka'nın Dönüşüm'ünü okuyan var mı ?