• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Knight Davion - Dragon Knight

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan On£-X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

On£-X

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 May 2009
Puanı
0
-KNIGHT DAVION-DRAGON KNIGHT-
iconm.gif

-Primary-:
strengthc.jpg

-Heronun Özellikleri-:

• Attack Range: 125 (melee)
  • Movespeed: 290
  • Damage: 46 - 52
  • Armor: 4,7
  • HP: 511
  • MP:195
  • Str: 19 | Agi: 19 | Int: 15
  • Attack Speed: 1,43
-Heromuzun Güçlü Yönleri-:

• Heromuz oyun boyunca tank özelliğini kaybetmez.
  • Tank olduğu için hpsi, hp regeni ve armor normalden yüksektir.
-Heromuzun Zayıf Yönleri-:

• Eğer mp kasılmazsa oyun boyunca mp problemi yaşar.
-Skiller-:

skill0.gif

Breathe Fire:DK seçilen alana ateş püskürtür.Güzel bir farm skillidir.Kill çalmak içinde kullanılabilir ama yapmanızı tavsiye etmem :D
Level 1:75 Damage.
Level 2:150 Damage.
Level 3:225 Damage.
Level 4:300 Damage.
Mana Cost:100/110/120/130
Cooldown:12 saniye.

skill1.gif

Dragon Tail:DK seçilen düşmana kuyruğuyla vurup sersemletir.DK'yı DK yapan skilldir.Tek kötü yanı stunı atabilmeniz için rakibin dibine kadar girmeniz gerekir :)
Level 1:25 damage verir, 2.5 saniye stunlar.
Level 2:50 damage verir, 2.75 saniye stunlar.
Level 3:75 damage verir, 3 saniye stunlar.
Level 4:100 damage verir, 3.25 saniye stunlar.
Mana cost:100
Cooldown:9 saniye.

skill2.gif

Dragon Blood:DK'nın eski ejderha atalarından gelen kan vücudunda akmaya başlar.Bu DK'ya armor ve hp regen verir.DK'yı tank yapan skilldir.
Level 1:1 hp regen ve 2 armor verir.
Level 2:2 hp regen ve 4 armor verir.
Level 3:3 hp regen ve 6 armor verir.
Level 4:4 hp regen ve 8 armor verir.

elderdragonform.gif

Elder Dragon Form:DK ejderhaya dönüşür.Bu ona +25 ms verir.60 saniye sürer.
Level 1:Yeşil bir ejderhaya dönüşür ve vuruşlarının zehir efekti vardır.
Level 2:Kırmızı bir ejderhaya dönüşür ve vuruşları yandaki düşmanlara da sekebilir.
Level 3:Mavi bir ejderhaya dönüşür ve vuruşlarının buz efekti vardır.
Mana cost:50
Cooldown:115 saniye.

NOT:DK mavi ejderken frost attackı orb effect olmasına rağmen kasılan orb effectler etkilir.Mesela dominator kastık mavi ejderken hem can çekeriz hemde slowlarız.Aynı zamanda mavi ejderin kırmızı ejderdeki splash özelliği de mevcuttur.Ejderlerin özellikleri kulelere de işleyebilir.
NOT2:Frost effect kuleyi yavaşlatmaz.

Skill Build:
1 Dragon Tail
2 Dragon Blood
3 Dragon Tail
4 Dragon Blood
5 Dragon Tail
6 Elder Dragon Form
7 Dragon Tail
8 Dragon Blood
9 Dragon Blood
10 Breathe Fire
11 Elder Dragon Form
12 Breathe Fire
13 Breathe Fire
14 Breathe Fire
15 Stats
16 Elder Dragorn Form
17-25 Stats

Şimdi neden böyle bir skill build yaptığımı açıklayayım.Oyunun başında Breathe Fire'a vermeme sebebim zaten mp mizin kısıtlı olmasındandır.Siz bunu oyun başında açtınız diyelim.Adama kastırmamak için kullanıcaksınız.Adama kastırmadınız da diyelim, fakat adamı öldürmeye gelince stun atıcak mp niz kalmayacak doğal olarak kill kaçıracaksınız.Bunun yerine Dragon Blood'a verirsek oyunun başından itibaren heromuzu tanklamaya başlarız.Az base yaparız.Armor sıkıntımızda olmaz.

-İtem Build-

icon9s.jpg

Bracer:Oyun başı için güzel bir item.Str ye ihtiyacımız olduğu için kasabiliriz.Hem int e de +3 stat verdiği için biraz mp ye katkıda bulunuruz.

iconb.jpg

Power Treads:Bot olarak pt öneririm.Stat verir hem oyun başından itibaren tanklayacağımız için str de lazım.Ama ben travel kasarım param çok diyorsanız kimse bişey diyemez ama 30. dk da hala travel için uğraşıyor olursanız oyundakilerin diyecekleri pek hoş olmaz.

icon2u.jpg

Helm Of Dominator:Tank olduğumuz için life steal a da ihtiyacımız olacaktır.Bunun yerine sy+vlad kasabilir miyiz derseniz olabilir ama fazla para yer ve zaten ultimizin slowu vardır sy kasmak gerekli değildir ama kasarsanız da kimse bişey demez.

icon3t.jpg

Heart of Tarrasque:Tankların vazgeçilmez itemidir.Str + hp regen, bir tank daha ne isteyebilir ki :)Tek sorun action esnasında regeni çalışmaz.Eskiden %1 hp regeni vardı actionda da çalışıyordu.Bunu %2 yapıp action da çalışmamasına karar verdiler.

icon2y.jpg
+
icon4c.jpg
=
icon5a.jpg

Satanic:DK için harika bir item.%25 life steal+25 str.Vazgeçilmez bir tank itemi.Üstelik 6 saniye boyunca %150 life steal yapabilir.Bu life stealla DK 5 kişi arasına rahatça girebilir :)

icon6c.jpg

Assault Armor:+55 as + 20 armor.Genelde her oyunda DK ya kasılan itemlerden biridir.Satanic+Assault+Elder Dragon Form=Adam komaya girer :D

icon7w.jpg

Battlefury:Biz tankız ama yinede damage kasmak isteyenlere bir alternatiftir.Güzel item kill almamızı kolaylaştırır.Mp regeninden dolayı mp sıkıntımızda çözülür.

icon8.jpg

Khadgar's Pipe on Insight:Nukerlere karşı kasılabilir.Bir alternatiftir.Pek kasmadım ama işe yarar.

Yararlı ve zararlı olabilecek heroları da birazdan ekleyeceğim :)

Peki ben item olarak neden Sange and Yasha + Vladmir Offering kasmadım hem yavaşlatırım hem de can çekerim mantığını düşünen arkadaşlara şimdiden cevap vereyim.Eğer vlad kasarsanız elder dragon formdayken life stealınız olmaz.Frost Attack zaten slow verdiği için çok gereksiz bir item build olur.

eğer karşıda nuker yoksa pipo yerine mkb-buriza-radiance den biri seçilmeli bence
güzel rehber paylaşım için sağol :D

benim düşüncem stuna bir defa verilip yerine breath fire a vermek.çünkü stun zaten 2.5 sn aynı zmanda dk başlangıçta çok vuran bir hero değil lakin 300 dmg oyun ortasında bile harikadır ayrıca mp sıkıntısı oyun başı bi bassilliusla halledilebilir yanınızdaki arkınız kasabilir mesela.zaten pasif yüzünden can sıkıntısı çekmez :D

Ben DK tank olduğu için genelde str ve def yükleniyorum.Assault, HoT gibi itemler bittikten sonra atak kasarım.Ama doğru mkb, buriza gibi itemler kasılabilir.Her heroyu istediğini kasabilirsin aslında.Her heroya force staff arkadaşım var :) Çok yönlü bir item rehbere eklerdim ama o zaman yapacağım her rehbere eklemem gerekir bir anlamı kalmaz :ko

yok canım iten buildine lafım yok çok mantıklı ama pahalı itemler assault,hot battle fury mesela domi den sonra hoş olur sonrasında zaten 11 olmuş olursun ve dragonla çok güzel creeplersin ama dediğim gibi 5v5 oyunlarda breath fire çok işe yarar sadece harras için değil kill almak için kullanılması bile yeter :)

Kullanabiliyorsan tabiki aç ben early game de pek kullanamadığımdan eklemedim :) Rehbere sadece böyle yazdık diye skilleri herkesin böyle açması gerekmiyor ki :D İrade özgürlüğü var istediğin gibi yapabilirsin ben sadece kullandığım skill buildi yazdım :)

yok canım seninki de güzel ben sadece alternatif olarak söyledim :D

Geri