• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kodda bir Hata Varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wien32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wien32

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
9 Ocak 2015
Puanı
212
System.Windows.Forms.FileDialog fdialog = new System.Windows.Forms.OpenFileDialog(); fdialog.Filter = "sro_client.exe | *.exe"; fdialog.ShowDialog(); if (File.Exists(fdialog.FileName) && fdialog.FileName.ToUpper().Contains("SRO_CLIENT.EXE")) { BotData.sro_path = fdialog.FileName; //Globals.Configs.WriteBotConfigs(); if (Directory.Exists(Application.StartupPath + @"/configs/" + @"")) { TextWriter config_writer = new StreamWriter(Application.StartupPath + @"/configs/server" + ".cfg"); //TrainingSettings config_writer.WriteLine("//ip"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.ip); config_writer.WriteLine("//port"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.port); config_writer.WriteLine("//version"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.version); config_writer.WriteLine("// folder client"); config_writer.WriteLine(BotData.sro_path); config_writer.Close(); } } }Normalde bu ko ile sro_client'i seçip config dosyasına yazdırması gerekir fakat yazdırmıyor bir hatamı var bakabilirmisiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
System.Windows.Forms.FileDialog fdialog = new System.Windows.Forms.OpenFileDialog(); fdialog.Filter = "sro_client.exe | *.exe"; fdialog.ShowDialog(); if (File.Exists(fdialog.FileName) && fdialog.FileName.ToUpper().Contains("SRO_CLIENT.EXE")) { BotData.sro_path = fdialog.FileName; //Globals.Configs.WriteBotConfigs(); if (Directory.Exists(Application.StartupPath + @"/configs/" + @"")) { TextWriter config_writer = new StreamWriter(Application.StartupPath + @"/configs/server" + ".cfg"); //TrainingSettings config_writer.WriteLine("//ip"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.ip); config_writer.WriteLine("//port"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.port); config_writer.WriteLine("//version"); config_writer.WriteLine(BotData.LoginServer.version); config_writer.WriteLine("// folder client"); config_writer.WriteLine(BotData.sro_path); config_writer.Close(); } } }Normalde bu ko ile sro_client'i seçip config dosyasına yazdırması gerekir fakat yazdırmıyor bir hatamı var bakabilirmisiniz ?

Düzenleyip atarmısın ?

[MENTION=156464]_DeaLyDeviL_[/MENTION] x y kordinatlarını okutma konusunda bir bilgin var mı bot üzerinde ?

Config dosyası oluşuyormu ?

StreamWriter kullanılmışda FileStream'a tanımlı olması gerek.

TextWriter hiç kullanmadım bilmiyorum.

Denemedim de şöyle dene birde ;

string file = null;

file = "maxigame.txt";
FileStream dealy = new FileStream(file, FileMode.Append);
StreamWriter devil = new StreamWriter(dealy);
devil.WriteLine("falan filan");
devil.Close();
dealy.Close();

Config dosyası oluşuyormu ?

StreamWriter kullanılmışda FileStream'a tanımlı olması gerek.

TextWriter hiç kullanmadım bilmiyorum.

Denemedim de şöyle dene birde ;

string file = null;

file = "maxigame.txt";
FileStream dealy = new FileStream(file, FileMode.Append);
StreamWriter devil = new StreamWriter(dealy);
devil.WriteLine("falan filan");
devil.Close();
dealy.Close();

Şöyle tüm kodları veriyim sana zaten görürsün orayı çözemiyorum bir türlü http://files.fm/u/blwmpvf

Geri