• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

- Konu Açmadan Önce Bir Kere Okuyun -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Bright

Leader
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
20 Şub 2011
Puanı
465
21obwad.png

15971.png

• Yapacağınız telefon tanıtımlarının bölümde başka bir üye tarafından açılıp açılmadığını kontrol ediniz.
  • Aynı telefon konusundan hem tanıtım videosu hem özellikler olarak 2 konu yerine tek bir konuda toparlayın.
  • Yaşadığınız herhangi bir sorunda pureLove, Kuroyukihime bölüm görevlileriyle irtibata geçiniz
  • Telefon tanıtımlarınızı burdan diğer cihaz tanıtımlarınızı burdan yapınız .
  • Konu içerisinde tartışma,laf dalaşı gibi diğer tüm görevli arkadaşlarımızında hassas olduğu bu konuda dikkatli olalım.
  • Başkalarıyla laf yarışına girmek ,tartışmak ,kötü lakapla hitap etmek ,bize bir şey kazandırmadığı gibi,kişinin hal ve hareketleri karakterini belirler.
  • Kırıcı olmadan telefonun eksikliklerini karşı tarafa bildirebilirsiniz .
  • Silinen konular hakkında bölüm görevlisine tepki göstereceğinize ö.m yoluyla sade bir dille neden konusunun silindiğini , taşındığını sorunuz .
  • Kuralları okuyan herkes kabul etmiş sayılır .
  • Herhangi bir rahatsız edici durumda ( Çalıntı konu , vs ) konu altında moderatöre bildir butonuna basarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Örnek konu açma başlığı : A telefonu - Detaylı İnceleme - Özellikler - Tanıtım şeklinde açarsanız daha çok göze hitap eder.

15971.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri