• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kullanışlı,Güzel Bir CFG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kamufle_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kamufle_

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
29 Ağu 2011
Puanı
50
Arkadaşlar def. kasmayı planlıyordum.
Oyuna bir girdin adamlar full cfg.
Ben mal gibi kaldım tabi frag kasarken 3.lüğe falan düşüyorum.
Bildiğiniz güzel kullanışlı, sarsmalar vb. azaltılmış bir cfg var mı acaba ?
Virüssüz..

poyraz cfg var istersen
[UYARI]mesajı silmeyin poyraz cfgnin adı reklam yapmıyorum[/UYARI]

Cfg falan boş iş.Pubda kasan adamlardan hiçbirşey bekleyemezsin.Alıcaksın steami,def kasıcaksın.Bir araştır hangi tanınmış,pro oyuncu cfg kullanıyor? 9-10 TL. verip steam al.Hem kaliteli oyunun tadını çıkar hemde hilesiz.Eğer steam alırsan gather adında bir sistem var bunada bakmanı öneririm.Gather steamlı oyuncularla 5v5 maç atmanı sağlıyor.Sistemde adminler var ve maçı adminler açıyor.Sende maça kaydoluyorsun.10 kişi toplandıktan sonra sistem otomatikman takımları dağıtıyor.Sana ö.m olarak server ıp ve şifresi geliyor.Sende maça giriyorsun.Ben steam oyuncusuyum.Yani girsem bire ayda bir pub servera girerim.Boş zamanlarında bolca gir gather'a alış.Kendine bir clan bul ayrıca.Detaylı bilgi falan istersen söyle ö.m olarak yardımcı olurum.

Cfg falan boş iş.Pubda kasan adamlardan hiçbirşey bekleyemezsin.Alıcaksın steami,def kasıcaksın.Bir araştır hangi tanınmış,pro oyuncu cfg kullanıyor? 9-10 TL. verip steam al.Hem kaliteli oyunun tadını çıkar hemde hilesiz.Eğer steam alırsan gather adında bir sistem var bunada bakmanı öneririm.Gather steamlı oyuncularla 5v5 maç atmanı sağlıyor.Sistemde adminler var ve maçı adminler açıyor.Sende maça kaydoluyorsun.10 kişi toplandıktan sonra sistem otomatikman takımları dağıtıyor.Sana ö.m olarak server ıp ve şifresi geliyor.Sende maça giriyorsun.Ben steam oyuncusuyum.Yani girsem bire ayda bir pub servera girerim.Boş zamanlarında bolca gir gather'a alış.Kendine bir clan bul ayrıca.Detaylı bilgi falan istersen söyle ö.m olarak yardımcı olurum.

Silkroaddan başka oyuna para vermem :D nese hem öyle diyorsunda birazda oynamak önemli adamda sxe wall var surfda beni alamıyo mantıken düşünmek gerekirse birazda oynamayı bilicen steam alıcağına git iyi kulaklık al ses kas herşeyin bir farklı çözüm yolu vardır.

Silkroaddan başka oyuna para vermem :D nese hem öyle diyorsunda birazda oynamak önemli adamda sxe wall var surfda beni alamıyo mantıken düşünmek gerekirse birazda oynamayı bilicen steam alıcağına git iyi kulaklık al ses kas herşeyin bir farklı çözüm yolu vardır.

İş bilekte biter doğru diyorsun ama iyi bir oyuncu olmak içinde steam şarttır.10 tL.'ye iyi kulaklık almayımı düşünüyorsun :D Tamam ses kasarsında 25 - 40 TL.'ye bir kulaklık alırsın o seni bayağı idare eder.Yok ben prof olucam bunlar beni kesmez diyorsan git siberia + ses kartını al :D Son bir şey diyeceğim surf oynuyorsun galiba surfde awp cfg kullanırsın kullanırsan diğer türlü def oynayıp gamma ayarlarını falan yap derim.Ya da awp nin dürbününü kalınlaştır.İnternette cfg kodlarını bulabileceğin bir çok site var.Onlara girip kendi cfgni de yapabilirsin.Yok öyle yapmam diyorsanda sana önerim nesquik v3 eskiden steam falan almadan önce bunu kullanıyordum.Ama benim tercihim steam alıp def oynamandır.Eğer awp ni geliştirmek istiyorsanda awp dm serverları var.Onlarda bolca alıştırma yap.

Son düzenleme:
Geri