• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Lake İn Dusk(Lid) Bossları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pureLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pureLove

2liivc6.png

Lv 75 olupta LID'e(Lake In Dusk) girmek isteyen arkadaşların ilerleyebilmesi için öldürmeleri gereken bossların sslerini hazırladım.Umarım yardımcı olur.

1.Orc Bossu Wurk:

xlciew.jpg

2.Orc Bossu Radark:

2cpt45u.jpg

3.Orc Bossu Jidarsch:

ett951.jpg

4.Taş Bossu Very Happy:

xpom53.jpg

Gray Orc Bossu Fashik:

2h57di0.jpg

2.Gray Orc Bossu Pogarr:

142qz3n.jpg

Lakezard Bossu Ballu:

21nir1f.jpg

Gnoll Bossu Pirouro:

28a2m28.jpg

2.Gnoll Bossu Hauk:

34qqul2.jpg

Brave Gnoll Bossu Lehifee:

2ljkvib.jpg

Troll Bossu Ergdusu:

2z83ltc.jpg

Harpy Slave Bossu Etuor:

156aech.jpg

2.Harpy Slave Bossu Caschnar:

dqro60.jpg

Cruel Harpy Bossu Rik:

119uhao.jpg

Ogre Bossu Haschnarc:

abjuiv.jpg

2.Ogre Bossu(Zenci Razz ) Grischnarc:

288d20n.jpg

Son Boss,LID'in Patronu,120 lvl Bossu Berderk Faello'nun küçük kardeşi Zigdris Faello Very Happy

11ql6s2.jpg

Bu da ölü hali Very Happy :

28ur2ip.jpg

Notlar:Kurbağaların oradaki kapıyı açabilmek için bütün taşları kırmanız gerekmez.sadece resimde gösterdiğim soldan 2. taşı kırarsanız kapı açılır.

İlk Gray Orc Bossu Fashik kapıyı açan bir boss değil(zaten onu bende ilk zamanlar tesadüfen görmüştüm Very Happy ) yani Pogarr'ı öldürdüğünüz takdirde kapı açılır ama drop için öldürmenizi tavsiye ederim Twisted Evil
Zigdris'in(son boss) kapısını açabilmek için tüm Minotaurusları öldürmeniz gerekmez,sadece kapının solunda duvarın ordakini öldürdüğünüz zaman kapı açılır.
Lvl 75 olduğunuzda alacağınız görevde son bossun önünde durduğu kulenin arkasındaki taşa dokunmanız ve daha sonra onu öldürmeniz gerekiyor.Party ile girdiğiniz zaman son vuruşu sizin yapmanız yeterlidir.Görev tamamlanır.
Alıntıdır.

Konu çok faydalı. Bende ilk bi kaç denememde bitirememiştim. Sonra şans eseri buldum.:) Yeni başlayanlar için faydalı olacaktır..

Geri