• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Lina İnverse(The Slayer) Rehberi

LiFeAnDeaD

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
25 Nis 2009
Puanı
0
Lina İnverse(The Slayer) Rehberi[6.59 6.59Ai Plus Haritalarına göre rehber)

15y4k0.png

editpost.php

lina2.gif

[BILGI]Lina Inverse - The Slayer
Range: 600 | Move Speed: 295
Primary: INT
Str: 18 + 1.5 | Agi: 16 + 1.5 | Int: 19 + 3.2
Damage: 37 – 55 | HP: 492 | Mana: 247
HP Regen: 0.79 | Mana Regen: 0.77
Attack Speed: 1.47 | Armor: 1(ALINTI-DotaStrategy)
[/BILGI]

BTNSearingArrows.gif

Dragon Slave(D)
Büyünün izlediği yol boyunca tüm yer mob(birimlerine)Hasar verir.Süresi 0.5 Saniyedir

Level 1 100 Dmg
Level 2 170 Dmg
Level 3 230 Dmg
Level 4 280 Dmg

Mana Cost 90/105/125/140
CoolDown 8.5 Saniye

BTN_LightStrikeArray.gif

Light Strike Array(T)
200 AoE(Range) İçindeki tüm birimlere hasar ve 1.5 saniye Stun verir.Süresi 1 Saniyedir.

Level 1 90 Dmg
Level 1 150 Dmg
Level 1 210 Dmg
Level 1 280 Dmg

Mana Cost 90/100/110/125
CoolDown 10 Saniye

BTNDisenchant.gif

Ultimate(E)
Linanın Saldırı Hızı Bir Süreliğine Artar

Level 1 10% saldırı hızı artar, 20 sn.
Level 2 20% saldırı hızı artar, 25 sn.
Level 3 30% saldırı hızı artar, 30 sn.
Level 4 50% saldırı hızı artar, 30 sn.

Mana Cost 60
CoolDown 30 Saniye

BTNManaFlare.gif

Laguna Blade(G)
Tek Hedefe Tek Yıldırım Atar.Çok Büyük Hasar Verir.(Level Sınırı : 6)

Level 1 450 (Aghanim Scepter 600) Dmg
Level 2 675 (Aghanim Scepterle 875) Dmg
Level 3 950 (Aghanim Scepterle 1250) Dmg

Mana Cost 280/420/680
CoolDown 150/95/55 Saniye

İtem Önerisi

aghanimsscepter.gif

Aghanim's Scepter
Gerekenler
90809531jm8.gif

Mystic Staff(Gizli Satıcı) - 2.700 Gold
energybooster.gif

Energy Booster(Gizli Satıcı) - 1.000 Gold
pointbooster.gif

Point Booster(Gizli Satıcı) - 1.200 Gold
vitalitybooster.gif

Vitality Booster(Gizi Satıcı) - 1.100 Gold
TOPLAM 6.000 Gold

refreshwh1.gif

Refresher Orb
Gerekenler
persevencewq9.gif

Preseverance(Void Stone + Ring Of Health) - 875 Gold + 875 Gold
refreshwh1.gif

Refresher Orb's Recipe(Kağıdı) - 1.875 Gold
oblioncey0.gif

Oblivion Staff(Quarter Staff + Robe Of Magi + Sobi Mask) - 900 Gold + 450 Gold + 325 Gold
TOPLAM 5.300 Gold

guinsoosscytheofvyse.gif

Guinsoo's Scythe Of Vyse
Gerekenler
90809531jm8.gif

ultimateorb.gif

Ultimate Orb - 2.100 Gold
voidstone.gif

Void Stone(Gizli Satıcı) - 875 Gold
guinsoosscytheofvyse.gif

Guinsoo's Scyte Of Vyse
TOPLAM 5.900 Gold

BTNPhaseBoots.gif

Phase Boots
Gerekenler
bladesofattack.gif

Blades Of Atack - 500 Gold
chainmail.gif

Chainmail - 550 Gold
bootsofspeed.gif
Boots Of Speed - 500 Gold
Toplam 1.550 Gold

64553207fu5.gif

Shiva's Guard
Gerekenler
103ol5.gif

Plate Mail - 1.400 Gold
90809531jm8.gif

shivasguard.gif

Shiva's Guard - 600 Gold

mekansm.gif

Mekansm
Gerekenler
headdressofrejuvenation.gif

Headdress Of Rejuvenation(Ring Of Regeneration + İronwood Branch + Heddress Of Rejuvenation Recipe) - 653 Gold
netherezimbuckler.gif

Nathezim Buckler(Ironwood Branch + Chainmail + Nathezim Buckler Recipe) -803 Gold
mekansm.gif

Mekansm Recipe - 900 Gold

[TAMAM]İtem Açıklaması ; İlk Olarak Mekansm Kasmalıyız Bu İtem Sayesinde Hp Regen-Armor ve +5 Bütün statlar ayrıca Aktif Skili(250 Hp ve 2 Armor Verir)Vardır.
Manacost;150

İkinci Olarak Phase Boots Kasmaya Çalışmalıyız.Bu İtem Hızımızı Arttırarak Bizim Kasmamızı Kolaylaştırır.Ayrıca Armor Ve +Dmg Verir...
Özellikleri;+70 Koşma Hızı-16 Dmg-7Armor Ayrıca Aktif Skili(Hızımızı 6saniyelik %10 Arttrır)Vardır.
Manacost;0
Cooldown;10 Saniye

Üçüncü İtemimiz Shiva's Guard Olmalı.Çünkü Lina'nın Armor Açıgını Kapatmalıyız Yoksa Çok Rahat FB(First Blood) Olabilir Yada Ölebiliriz...
Bu İtem Bize 30 İnt+15 Armor+Freezing Aura(Etraftaki Rakipler Donar Ve Yavaşlar)+Aktif Skili(600 Range İçindeki Tüm Rakiplere 200 Vurur Saldırı Alanı İçindeki Tüm Rakipler 4 Saniye Boyunca %40 Yavaşlar)Vardır.
CoolDown;60 Saniye

Dördüncü Şanslımız İse Aghanim's Scepter.Neden Aghanim?Bundan Önceki 3 İtemi Kasana Kadar Zaten 11 Level Oluruz...Bu İtemi Kasmakta Uzun Sürer Bu Arada 16 Level Kesin Oluruz Yani Ultimizi Açıp 2 Level Yapmış Oluruz...Peki Ulti İle Bu İtemin Alakası Ne?Bu Skill Ultimizin Verdiği Hasarı Arttırır...Ayrıca 30 İnt + 500Hp-Mp Verir.

Beşinci İtemimiz Refresher Orb Olmalı Çünkü Bu İtemin Aktif Skili Olan CoolDown Sıfırlama İle Linanın Aghanim İle 1250 Vuran Ultisini 2 Kere Vurup 2ye Katlayabiliriz...%150 Mp Reg +4 Hp Reg/saniye + 40 Damage Verir...
Manacost;275
CoolDown;240

Son Olarak Guinsoo's Scythe Of Vyse Kasmalıyız Bu İtemin Aktif Skili Olan Hex(Rakibi Tavuğa Çevirme) :) Skili Sayesinde Rakibimiz Ultimizden Kaçamaz...
Ayrıca +35 İnt +10 Agility ve Str + %200 Mana Reg Verir...
[/TAMAM]
42304314ns0jj0.th.jpg

Shivanın Aktif Skili...
[BILGI]KESİNLİKLE (Ç)ALINTI DEĞİLDİR SADECE BAŞTAKİ BİLGİ BÖLÜMÜ ALINTIDIR...[/BILGI]
15y4k0.png

6.60 dan sonra bildiğim kadarıyla bazı itemlar için gerekenler değişti misal aganim için .

toplama hatanda çok olmuş dotaya ilgili biri olduğun belli oluyor ama tekrar bi gözden geçirmen gerekli :'(

6.60 dan sonra bildiğim kadarıyla bazı itemlar için gerekenler değişti misal aganim için .
Haklısın 6.60a daha alışamadım ama beni hayal kırıklıgına ugrattı genelde intciyimdir...
:)

toplama hatanda çok olmuş dotaya ilgili biri olduğun belli oluyor ama tekrar bi gözden geçirmen gerekli :'(

Herde hata yapmısım toplamada :)) bunu benden beklemezdim :)

Haklısın 6.60a daha alışamadım ama beni hayal kırıklıgına ugrattı genelde intciyimdir...
:)

Herde hata yapmısım toplamada :)) bunu benden beklemezdim :)

aman tanrım shiva ucuzlamış 2.7k mı olmuş yaff xD

ve linaya bu itemler gerçekten guzel gidiyor ama meka yerine baska bişilerde kasabilrsiniz ama oyunun ilk başında en önemli itemelrden biridir

Opps az kalsın unutuyordum Aghanimin Yapışılı değişti onuda düzeltirsen seviriniz :)) ve int için söyle str için şööyle agility için böyle kasarsanız daha mantıklı olur tarzındada bi yorum katarsan gayet başarılı olur :))

Vay be amma dotacı varmış forumda :beer

Sağol anlatım için :'(

aman tanrım shiva ucuzlamış 2.7k mı olmuş yaff xD

ve linaya bu itemler gerçekten guzel gidiyor ama meka yerine baska bişilerde kasabilrsiniz ama oyunun ilk başında en önemli itemelrden biridir

Opps az kalsın unutuyordum Aghanimin Yapışılı değişti onuda düzeltirsen seviriniz :)) ve int için söyle str için şööyle agility için böyle kasarsanız daha mantıklı olur tarzındada bi yorum katarsan gayet başarılı olur :))

Evet biliorm 6.60ı oynadım :) ben belki botluda oynamak isteyenler varsa diye onlara hazırladım :)) yha walla 6.60 beni uzdu aghanim artık eskisi kadar genis kapsamlı pasive skili yok ve alısamadım hala :))
Mekansm Cok Ucuz Ve Yararlı Bir İtem Oldugu için kastım biliorsun toplu oyunlarda mekansmin verdigi hp reg-armor-atk aurası çok yaralı oluyor...ayrıca can basması ve +2armor vermesi intcinin kacısında yada pwpyi almasında yardımcı oluyor...

Lina İnverse v 1.01 sürüm notları;

Güncellenme Tarihi 30 Haziran Salı - 10.00

Shivadaki Gold Hatası Giderildi
Konunun İsmi 6.60 oncesi item rehberi diye eklendi
Mesajlara Cevap Yazıldı

-_^ :))

Evet biliorm 6.60ı oynadım :) ben belki botluda oynamak isteyenler varsa diye onlara hazırladım :)) yha walla 6.60 beni uzdu aghanim artık eskisi kadar genis kapsamlı pasive skili yok ve alısamadım hala :))
Mekansm Cok Ucuz Ve Yararlı Bir İtem Oldugu için kastım biliorsun toplu oyunlarda mekansmin verdigi hp reg-armor-atk aurası çok yaralı oluyor...ayrıca can basması ve +2armor vermesi intcinin kacısında yada pwpyi almasında yardımcı oluyor...

Lina İnverse v 1.01 sürüm notları;

Güncellenme Tarihi 30 Haziran Salı - 10.00

Shivadaki Gold Hatası Giderildi
Konunun İsmi 6.60 oncesi item rehberi diye eklendi
Mesajlara Cevap Yazıldı

-_^ :))

iyi hoşta toplam fiyatını yazmamışsın bu seferde :P neyse zaten anlayan anladı bnmki sadece takılmak amaçlıydı :pro

Bu arada benim dota adım [OrG]KeyloggeR belki denk gelmiştir pudge wars archer wars vs. süper oynarım :ko

ya beyler güzel rehber eline sağlık da acaba rica üzerine barathrum kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi?malumunuz üzer ben yeni başladım dotaya ve en sevdiğim hero barathrum ve hangi itemler daha sağlıklı bilemiyorum:rbk:

Bence İlk Lwllarda Ring Of Basilüs Chanmail Ve Botla Baslamak Lasım Armor Yerlerde Oluyor Ve Tek Takılmıcan Sora Aganim Travel Refresh Asaultla Bitirirsin

Geri