• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Mesaj Sayısı Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoNotDie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DoNotDie

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
31 Mar 2011
Puanı
7
Merhabalar. Yaklaşık 7 8 aydır maxigame' e girmiyordum. Bugün girdim ve mesaj sayım şu an 154. En son bıraktığımda 1500 civarı mesaj sayımın olması lazımdı. Acaba mesaj sayıları mı sıfırlandı yoksa ben mi farklı hesaba girdim ? hmmm

Silinen konularda bulunan mesajlar sayaçlar güncellendiği için herkesin mesajlarında düşme oldu. Mesajlarda herhangi bir editleme söz konusu değil, sadece silinmiş bir konuda yorumunuz varsa oda gitmiş oluyo bu durumda.

Silinen konularda bulunan mesajlar sayaçlar güncellendiği için herkesin mesajlarında düşme oldu. Mesajlarda herhangi bir editleme söz konusu değil, sadece silinmiş bir konuda yorumunuz varsa oda gitmiş oluyo bu durumda.

Anladım bayağı bir düşme olmuş çünkü. Teşekkür ederim.

Hacı harbiden nolduk böyle ya ben resmen sıfıra inmişim :D

- - - Güncellendi - - -

Zaten sadece private server ararken giriyorum ama olsun yinede üzüldüm :D

diğer hesaba ne oldu diyordum bende hevesim kaçmıştı iyi oldu buradan öğrendim.

bende yorum yapamıyorum yeni kayıt oldum

- - - Güncellendi - - -

gsgdsf

- - - Güncellendi - - -

gfdhdf

- - - Güncellendi - - -

hdgfhdfgh

Ya bu mesaj sayısı 3 olmalı diyor benim bi private server tanıtımının altına yorum atıp oyunun gm ine bikaç sey sormam gerekiyor. Ancak yeni üye olduğum için mesaj sayınız 3 olmalı diyor. Ben bu sayıyı nasıl3 yapabilirim ki? YARDIM LÜTFEN...

Ya bu mesaj sayısı 3 olmalı diyor benim bi private server tanıtımının altına yorum atıp oyunun gm ine bikaç sey sormam gerekiyor. Ancak yeni üye olduğum için mesaj sayınız 3 olmalı diyor. Ben bu sayıyı nasıl3 yapabilirim ki? YARDIM LÜTFEN...

Aynı dertten bende müzdaribim 8 yapmışssın nasıl yaptın?

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

bende :D

Geri