• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft Account Sorunu

Aktiflik
K.Tarihi
9 Ara 2012
Puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bir sorunum var.Üyelik alamıyorum.Eskiden register'a tıklar ismi e mail'i ve şifreyi iki defa yazar üye olurduk.Ama şimdi değişmiş.Mojang hesabı açıp minecraft.net'te username'e email yazıp da log in yapıyorsun.(Lütfen deneyin ve görün).Bir hesap alıp (mojang) orjinal minecraft launcher indirdim girdim ve hesabı bulamadı.Biz mojang hesabı alıyoruz da minecraft hesabını nasıl alacağız.

Ben daha yeni aldım, sorunsuz olarak alındı hesap. Sen yanlış yapmış olabilirsin. Register'e tıklıyorsun, açılan sayfadaki bilgileri doldurup tamam'a basıyorsun. E-Mail'e gelen postadan onay veriyorsun ve hsabın aktifleşiyor. Bence direk premium al derim. Maxigame anasayfa'da var. Ayrıca birdahaki soru konularınızı,
Buraya açın. 2 gün sonra sileceğiz.

Hayır anlamadın bu sistem yeni geldi zaten üye olunca mojang hesabın oluyor.Minecraft ve mojang hesapları farklı.Mesela bugün bir üyelik açmayı denedim açtım ama minecraft.net'te username kısmına e mail yazıyorum.Bir süre önce alsaydım dediğin gibi olurdu da.Neyse uzatmayım yeni bir hesap açmayı dene kendin gör.

----------

Kısaca username olmadan hesap açtım ne yapacağım :(

Minecraft, mojang'ın bir oyunu. Üyeliğe girerken veya üyelik alırkeni mojang'ın sunucularını kullanıyorusun. Ea - Crysis gibi. Mojang ana site, minecraft alt sitesi.
Şimdi üye olmayı denedim. Üye oldum. Sadece mail onaylaması geldi. Onaylayıp, giriş yapacaksın. Zaten üye olmana gerek yokki. Oyunu parayla aldıysan üye olup, full indireceksin. Üyelik, oyunu satın almayanlar için çok bir işe yaramıyor.

Hayır onu çözdüm.(Anlatamadım ki). Tamam minecraft'ın mojang'in bir alt basamagı olduğunu biliyorum.Kayıt olmakta sıkıntım yok.Diyelim ki gift code girdim ve devam dedim.Ne olacak ben e mail ile giriş yapıyorum username'i ne zaman seçeceğim.

Hayır onu çözdüm.(Anlatamadım ki). Tamam minecraft'ın mojang'in bir alt basamagı olduğunu biliyorum.Kayıt olmakta sıkıntım yok.Diyelim ki gift code girdim ve devam dedim.Ne olacak ben e mail ile giriş yapıyorum username'i ne zaman seçeceğim.

Demek istediğini anladım. Mojang, username olayını kaldırdı. Yerine e-mail ile giriş ekledi. Username yerine e-mail yazacaksın.
Giriş yaptığında, sana kaydolurken verilen rastgele sorular sorulacak. Minecraft'a aşırı yüklenmeden dolayı güvenliği arttırdılar. 50 milyondan fazla oyuncu ile baş etmek zor. Premium almak istersen buradan ulaşabilirsin.

Evet o soruları biliyorum.Ama oyuna girdiğimde nickim e mail mi olacak yani :( Ben normal bir username istiyordum.

Bak olay şöyle, siteye girerken, e-mail, pw. Oyuna girerkende E-mail, pw giriyorsun. Orjinal aldıysan Louncher ile giriyorsun. Sonra oyundaki kullanacağın nick'ini yazıyorsun.

Ha giriş için username : email oldu.Bir de ekstra username ayarlıyorsun.Anladım ve rahatladım.

O zaman yarın gidip yatırıyım parayı :D Para elimde de şu meseleyi çözmeyi bekliyordum.Tam ben alacakken sistem değişmiş şansa bak.

Bu arada Launcher'e girişte e mail ve pw ile giriyorduk ya.Sonra bir pencere falan mı çıkıyor username ayarlamak için.Ve username'i ayarladıktan sonra bir daha sormayacak mı ?

Launcher'e girerkrn username ve password yeri var. Eskiden username'ni yazıyordun. Şimdi ise e-mail2ini yazacaksın büyük ihtimal. Çünkü launcher minecraft'a bağlanıyor. Minecraft'dada username yerine e-mail yazınca girdiği için launcher de de girecektir. Zaten premium alınca, kendi sitesinden orjinal olanını indireceksin. Username ve password yazdıktan sonra login'e basıyorsun. Hesap premium ise giriş yapınca launcher kapanıyor ve oyun açılıyor. Her girişte username ve password'u yazacaksın. Belki kayıt oluyordur bilmiyorum. Oyun içi nick'ini ise oyuna girince çıkan ilk yer. O zaten hep kayıtlı duruyor.

Olmuyor

Ben hesabımı girdim ama e-postama gelmedi. Ne yapmam lazım acaba? hmmm

Geri