• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft da para ne işe yarıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fuat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fuat58

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
23 Ağu 2012
Puanı
1
Merhaba!

biraz minecraft oynadım ama çok tecrübem yok. geçen arkadaşın biri (kendisi yurtdışında) bana biraz para yatırırsan daha kolay oluyor diye mesaj yazmışdı. bunu anlayamadım doğrusu. neye para yatırılıyor ki minecraftda?

basit anlatırsanız sevinirim.

Parayı MineCraft Premium'a yatırıyorsunuz. Bunun da farkı bütün premium serverlara giriş hakkına sahip oluyorsunuz + skin değiştirip kendi skinlerinizi oluşturabiliyorsunuz.

O para yatırma işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz,paysafecardla ödeme yapmak mümkün mü? Ben şahsen kredi kartı kullanmıyorum da.

Parayı MineCraft Premium'a yatırıyorsunuz. Bunun da farkı bütün premium serverlara giriş hakkına sahip oluyorsunuz + skin değiştirip kendi skinlerinizi oluşturabiliyorsunuz.

skin veya premium server ne işe yarıyor? hadi skin zevkinedir ama premium serverda değişik olan ney?

O para yatırma işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz,paysafecardla ödeme yapmak mümkün mü? Ben şahsen kredi kartı kullanmıyorum da.

yani bir kereye mahsus yatırırsam genelde paysafecard iyi bir fikir. mümkün olduğunu sanıyorum. kendi sitesinden bakmak lazım.

Niye bir kereye mahsus yatırırsan? Paysafecard ile düzenli olarak yatıramaz mısın? Yani bitikçe, ya da ihtiyacın oldukça?

Minecraft premium 20 euro ve 1 kereye mahsustur. Yani 1 kere ödediğinizde ömür boyu hesabınız premium olur. Ayrıca sadece skin + premium sunuculara giriş olarak düşünmeyin, gerçekten o premium sunucu deyip hafife aldığınız sunucular bambaşka bir dünya ;)

Minecraft premium 20 euro ve 1 kereye mahsustur. Yani 1 kere ödediğinizde ömür boyu hesabınız premium olur. Ayrıca sadece skin + premium sunuculara giriş olarak düşünmeyin, gerçekten o premium sunucu deyip hafife aldığınız sunucular bambaşka bir dünya ;)

anlamadım tam...

yani şimdi 20 euroluk paysafecard ile ömür boyu üye mi olabiliyorum? ne avantajları var hepsini açıklayabilir misiniz veya bir link varsa yardımcı olur.

tşkler!

Eğer dediğiniz gibiyse çok iyi, bir defaya mahsus olan bir ödeme ile premium üyelik kulağa çok hoş geliyor.Zaten bende fazladan paysafecard duruyordu, onu da böylelikle değerlendirmiş olurum.

bencede süper. denediniz mi? doğru muymuş?

Premium 1 kere alınır, ömürlük. Premium serverların farkı ve zevki nedir bilemiyorum minecraft oynamadığım için ama şunu biliyorum ki insanlar deli gibi minecraft premium alıyorlar demekki var birşeyler :)))

Tüm güncellemelerden sorunsuz birşekilde yaralanırsın, sağda solda crack peşine düşmezsin.
Modlu minecraft launcherleri (FeedTheBeast, Tekkit, Hexxit vb.) sorunsuz bir şekilde açarsın.
Çok gelişmiş ve tanınmış HungerGames amerikan ve alman sunucularına girebilirsin.
Aynı zamanda oyun içi Skin'i istediğin gibi dizayn edebilirsin.
En önemlisi emeklerinin karşılığını verirsin. :)

Notch'a tweetlenen bir yazı:

Oyuncu: Oyunu alacak param yok, korsan oynayabilir miyim?
Notch: Evet ama oyunu beğenirsen daha sonra satın al ve üzülmeyi de unutma.

tşkler bilgi için arkadaşlar. o zaman bende almak istiyorum. burda sanki euro lafı oldu. ben ama paysafecard türk lirası olarak aldım. bunda bir sorun olur mu?

Herhalde bahsedilen Premium üyelik ücretinin euro tutarının türk lirası olarak karşılığını paysafecard'la yatırırsın, bir sorun olmaz.Sonuçta aynı olay, önemli olan o miktarda ödeme yapman.

Geri