• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft Donma Sorunu

CottonCandy

Atlas Evren
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
26 Tem 2009
Puanı
472
Merhaba Arada Minecraf Oynuyorum Fakat Oyunda Örnek Veriyim 1 Taş Koydugum Zaman 2 Taş Konuyor Ama Böyle Baya Kasıyor

Google Video Ayarlarıda yaptımm

Laptop'dan Oynuyorum 6 GB Ram 1 GB Ekran Kartı Var W7 Ult

Nasıl pc o bnm ekran kartı 512 donma olmuyo çok az oluyo ondada pcde fazla şey açık olduğunda :) . Ekran kartının driverini güncelle belki yararı olur.

Çağatay'ın dediği gibi ekran kartını güncelleyip tekrar dene veya soğutucuyu devamlı kullanmıyorsun içerdeki parçalarla beraber ekran kartıda çok ısınıyor buda takılmaya yol açıyor olabilir.

Geri