KiritoTr
Üye
Merhaba arkadaşlar. Sizler için ilk normal paylaşımımı yapacağım. Oyunumuz konu başlığında da belirtildiği gibi 'MTA' yani 'Multiple GTA: SA' Bunu ben daha önce hiç denememiştim belki sizler oynamışsınızdır. Yeniden oynamak isteyenler varsa beraber oynayabiliriz ^_^. Anlatıma geçelim artık..
Oyun grafikler açısından pek iyi olmasa da iyi denebilir ve Single playerda ki zevki insana veriyor.Oyunu ilk açtığımızda settings bölümünden ayarları yapıyoruz:
Tüm ayarları yaptıktan sonra 'Quick Connect' diyerek oyuna başlayabiliriz:
Burada zaten 'Cs'den bildiğimiz bir ekran karşımıza geliyor. Sol üstten de 'Internet'i seçerek bir server seçip oyuna bağlanıyoruz:
İlk başta yüklemeyi bekleyip ardından zevkle oyunu oynuyoruz..
Bu da 'Race' kısmından bir görüntü..
Aynı şekilde buda
Bu da bir diğer oyun bölümü olan 'Climbing'ten..
Bunun dışında 'Zombi mod - Hayatta kalma - Gerçek yaşam - Araç ele geçirme - Takım savaşı - DayZ' gibi farklı modlarda var. Bu modları henüz denemedim. İstediğim gibi olursa ve sizde isterseniz onlarında anlatımı yaparım ve belki onlar video şeklinde olur.. Teşekkürler.
KiritoTr
Oyun grafikler açısından pek iyi olmasa da iyi denebilir ve Single playerda ki zevki insana veriyor.Oyunu ilk açtığımızda settings bölümünden ayarları yapıyoruz:
Tüm ayarları yaptıktan sonra 'Quick Connect' diyerek oyuna başlayabiliriz:
Burada zaten 'Cs'den bildiğimiz bir ekran karşımıza geliyor. Sol üstten de 'Internet'i seçerek bir server seçip oyuna bağlanıyoruz:
İlk başta yüklemeyi bekleyip ardından zevkle oyunu oynuyoruz..
Bu da 'Race' kısmından bir görüntü..
Aynı şekilde buda
Bu da bir diğer oyun bölümü olan 'Climbing'ten..
Bunun dışında 'Zombi mod - Hayatta kalma - Gerçek yaşam - Araç ele geçirme - Takım savaşı - DayZ' gibi farklı modlarda var. Bu modları henüz denemedim. İstediğim gibi olursa ve sizde isterseniz onlarında anlatımı yaparım ve belki onlar video şeklinde olur.. Teşekkürler.
KiritoTr