• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Nether Online Hayatta kalma İlk izlenimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunt1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunt1

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
17
Merhaba arkadaşlar bu rehber tamamen bana aittir yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :)

Netheri bugün aldım ve oynuyorum ilk izlenimim oyun gerçekten çok harika yaratıklar olsun silahlar olsun hayatta kalma oyunu bu diyebilirim bence haritası dev gibi zaten yaratıkların adamın arkasına ışınlanmasıda güzel birşey olmuş knife ile başlıyoruz zaten oyuna en güzelide player vs palyerda güvenli bölgede bile kapışabiliyoruz ve çok güzel pusulacak yerler var aratmıyor nerdeyse dayz'da test etmiştim herkeze bu oyunu tavsiye ederim hayatta kalma oyunu olarak gerçekten herkeze tavsiye ederim ve oyunda level sistemi + str stamina melee silah güçlendirme durumu var level atladığında paraşüt motorsiklet vb gibi özelliklerde var netherin oyunu denemek için aldım ve gerçekten bayıldım

oyuna puanım 10/10 tam puanı hak etti

oyunun atmosferi çok güzel korku öğeleri olmasıda ayrı bir hava katıyor motorsiklet bulmuştum ama kullanımı kötüydü test aşamasında olduğu için

Buda karakter level atlayınca geliştirebiliyorsunuz istediğiniz gibi

Çatıdan güzel manzara ^^

Geri