• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Online Oyun Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Physnx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Physnx

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
13 Eyl 2014
Puanı
5
Anlaşılması kolay oynanması zevkli güzel farklı bir oyun bilen yardımcı olabilir mi ?

MMORPG olarak uzun suredir arastirma yapiyorum ve turlu turlu oyunlar denedim. Ama en cok etkiyi Blade & Soul Private Server'da ve Aion Online'da gordum. Bu ikisini en az 5 ay oynadim. Her iki oyunda da son seviyenin yarisindan fazlasini tek bir arkadasim olmadan ve yardim almadan astim. Solo Player olarak yani. Tabi insanlarin dogasinda yalnizlik olmadigi icin tek basima olmaktan sıkıldım ve ikisini de biraktim. Bu dedigim oyunlara bakabilirsin.

MMORPG olarak uzun suredir arastirma yapiyorum ve turlu turlu oyunlar denedim. Ama en cok etkiyi Blade & Soul Private Server'da ve Aion Online'da gordum. Bu ikisini en az 5 ay oynadim. Her iki oyunda da son seviyenin yarisindan fazlasini tek bir arkadasim olmadan ve yardim almadan astim. Solo Player olarak yani. Tabi insanlarin dogasinda yalnizlik olmadigi icin tek basima olmaktan sıkıldım ve ikisini de biraktim. Bu dedigim oyunlara bakabilirsin.

Aion oynadım gerçekten sarıyor fazla anlaşılması güç bir oyunda değil olmadı arkadaşla ona başlıycaz.Fakat Blade & Soul sarmadı karakterler pasif geldi.Pasiften kastım slow kalmış gibi bize daha çok hızlı aksiyonlu şeyler lazım aslında :haha

Banada her türlü online oyun önerebilecek var mı? :D lol artık baya baya cok sıktı ınsanı , fps tarzı ya da başka türlü oynayan-tavsıye edebilecek oyunlar varsa söyleyin :D

Geri