• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Oynayanlar Biraz Anlatırmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SprouT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SprouT

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
17 Ara 2011
Puanı
92
Genşler bu aralar kafama takılıyor bu oyun bayağıda oynayanı var biraz anlatın bakalım nedir neyin nesidir üyelikler nasıl paralımı bedavamı
sarıyormu oynarken ona göre bi bakınayım :D

Valla Shi-Gin(Emre) sayesinde 1-2 kere oyuna girdim ve yaptığım tek şey tuğla dizmekti oyundaki adamlar karton gibi zaten ve tuğlalar dizip ev yapmaya çalışıyorsun etrafı kazıyorsun filan.
Ha bir de gece olunca canavarlardan kaçıyorduk o çok eğlenceliydi :D

Valla Shi-Gin(Emre) sayesinde 1-2 kere oyuna girdim ve yaptığım tek şey tuğla dizmekti oyundaki adamlar karton gibi zaten ve tuğlalar dizip ev yapmaya çalışıyorsun etrafı kazıyorsun filan.
Ha bir de gece olunca canavarlardan kaçıyorduk o çok eğlenceliydi :D

üyelik reel para diyolar doğrumu acep :D

Üyelik hakkında bilgim yok ben crack indirdim oynuyorum çok deli sariyor açıkçası youtube dan izle survivor mod diye yaz izle öğrenirsin.

Orjinali paralı diye biliyorum ama Crackli oynarsan kendin hamachi ile server kurup arkadaşlarınla oynarsın yada hiç server kurmadan hazır kurulmuş serverlere girersin bedava yada tek oynamayı seviyorum diyorsan kendin tek olarak oynarsın 1. olarak hayatta kalma vardı 2. olarak haya gücü diye bir şey vardı herşeyi sana veriyor yani GM [game mode] da oluyorsun ve herşeyi kurup dizayn edebiliyordun benim bilgim bu kadar bildiklerim bunlar.

Oyunun orjinali paralıdır. Sitesinde ücreti görebilirsin. Türkiye'de genellik crackli kullanıyorlar ücretli almıyorlar... Oyunda her şey kare şeklinde üst üste koyarak ev felan yapıyorsun... Geceleri yaratıklar spawn oluyor onlar ile savaşabiliyorsun... Yatak yapıp gece olunca direk uyuyabiliyorsun. Sonra yer altları madenler felan var ordan demir,elmas,altın,kömür gibi çeşitli madenler bulup kendine item yapıyorsun... Kısaca hayatta kalma oyunu diyebiliriz...

Oyun çok eğlenceli bir oyun aslında. Ama tek olunca belli bir yerden sonra sıkıyor yapacak bişi bulamıyorsun... Oyunu öğrenmek için youtube'dan survival videoları izleyebilirsin. :)

Geri