• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Platin III - 123 Skins - Full Şampiyon - 5 Seviye Taktir

alaninan23

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
1 Ocak 2018
Puanı
0
Arkadaşlar hesap resimde gördüğünüz gibidir tamamen fiyati 130TL'dir aşağı indirim felan pek düşünmüyorum ama yinede ne olur ne olmaz yazın çok zor durumda kalırsam verebilirim, güncellemeden sonra baydı, steamde takılılıyorum, eş değer dota2 veya pubg, csgo itemlerine kafa kafaya takas sağlanır.

Ödeme yöntemleri; Steam Wallet, İninal, Banka vs.
Fiyat 130TL
Takas; Eşdeğer csgo,dota2 ve pubg itemleri
Yer; Ankara, Keçiören
Yaş 19
İletişim; https://www.facebook.com/alaninan23
Güvenlik acısından, kimliğimi adresimi vs bırakırım veya elden yaparız, başka türlü hiç bir şekilde tiacret yapmıyorum iyi forumlar.

vJ0RoR.jpg

1G9rnD.jpg

Geri