• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Programdan Veri Çekme [AutoIt-Yardım-]

WindTalker

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
6 Ara 2009
Puanı
1
935377_491069370966536_1691464993_n.jpg

[BILGI]Şimdi yazacağımız programda bir button olduğunu düşünelim ve bu buttona tıkladığımızda Program "SBot" programını açmış ve SBot'dan "Start client!" buttonuna tıklamış olsun. ve birde bu programda sürekli değişen yazılar Log bilgileri vs.'leri Label veya başka bir ortama nasıl aktarabilirim ?

Arkadaşlar bot programını örnek olarak kullandım. (Bilgisayarımda Başka Program Yoktu :S)
[/BILGI]

Son düzenleme:
Bunun için api lazım. Mesela MSN api'si var. Program üzerinden MSN'i kontrol ediyorsun. Böyle birşey lazım.

iyide sbot manager örneği verdim o adam sbot api mi kullandı şimdi ?
bir diğeri de "AutoIt Window Info" ile yapılamaz mı? ne işe yaradığını bilmiyorum onuda açıklarsan sevinirim. :)

AutoIT bilmiyorum. Hazır kütüptane kullanıyor.
Vb.NET de bildiğim kadarı ile API gerekli.
Veya AutoIT .dll 'sini referans göstermen gerekir.

Geri