• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Rengar S4 - Suikastçi - Full Build - Jungle

güzel bir rehber olmuş, ellerine sağlık :)

Black Cleaver yerine Youmuu kesinlikle şart hele son patch'ten sonra. BotrK yerine ise Infinity Edge veya Trinity Force alınabilinir. Fakat son item olarak.

Bu arada 21-9 her zaman 22-8'den iyidir.

Birsey soracam senin elo kac?

Ne alaka anlamadım ama ;

PIGaoUz.png

----------

Black Cleaver yerine Youmuu kesinlikle şart hele son patch'ten sonra. BotrK yerine ise Infinity Edge veya Trinity Force alınabilinir. Fakat son item olarak.

Bu arada 21-9 her zaman 22-8'den iyidir.

Konuda dediğim gibi kendi buildim :)

Ionia yerine karşıya göre çizme almak daha mantıklı. Emeğe saygı. Eline sağlık :)

Konu için teşekkürler beytullah.
ayrıca adam konu açmış yardımcı olmak yerine moral bozmaya çalışıyorsunuz ben sizi anlamadımki hayır zevkmi alıyorsunuz.

Rengar'ın gizli görevleri falan vardı Kha'Zix ile ilgili kemik dişi kolye Kha'Zix'in kafasına dönüşüyordu. Onlar duruyor mu hala ?

Evet biraz değişimle tekrardan denedim Rengar'ı bu bu tarzda fena değilmiş.
Rünlerde kırmızılar ( Damga ) 9 tane zırh delme var ayrıca.

1 Afk ile hiç geri düşmeden güzel bir oyundu ^^

JfBsCA9.png

Ben rengarda rünleri Maviler bekleme süresi azaltma Sarılar Zırh Kırmızılar Saldırı gücü Büyüklerde 3tane Zırh Delme.
Rengara bekleme süresi baya iyi gidiyor , item olarakda ilk Hydra sonra hırpalayan alıyorum zırh delmesini kullanmak için sonra son fısıltı , randuin baya op oluyor :)

Geri