Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : - Karaca Hasan Kayhan
Doğum Tarihi : - 28/11/1994
Yaşadığı Şehir : - İstanbul / Erenköy
Memleket : - Malatya / Arguvan
Meslek : - Talebe
Tuttuğu Takım : - Fenerbahçe
Burcu : - Yay
Hobileriniz : - Spor
Fobileriniz : - Yılan ve kabuklu balıklar
Forumdaki İlk Nick'i : - SexuaL
Silkroad İle Tanışması : - 8. Sınıfta arkadaşların gel demesi ile ilk oasise ordan da poseidona başladım.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : - Güzel bir soru amaç değil de biz amacı geceli hayli zaman oldu.Şimdi maxigame bizim için bir meslek ve görev...
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : - Google Translate ve Beyin yardımı ile ^^
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : - Anne ve kız kardeşe küfür. Küfürlü konuşulması. Dolandırıcılık yapılması.
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : - Bisiklet ile.Ben bundan 1 sene önceye kadar kilolu bir yapıya sahiptim hatta kahraman reyiz bana tosun diye hitap ederdi hali ile boy 1.87 kilo 118 oluna dev gibi birşey oluyordum arkadaşlar bisiklet önerdi ve bende başladım şuan da iyi durumdayım diyebilirim.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : - Orhan Gencebay. Neden derseniz onun kadar popüler bir erkek sanatçı Türkiye Cumhuriyetinde
pek yetişmiyor o kadar üne ve rahata rağmen bozulmaması beni hayretler içerisinde bırakıyor.Peki ya ben yaşasaydım ? Ne olurdu diye az düşünmedim değil.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : - Club Music tarzı şarkıları dinlerim. David Guetta nın She Wolf veya Edward Maya nın Sterio Life.
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : -Seyahat etmeyi çok severim.Size Türkiyenin tüm illerini tır ve kamyon üzerinde gezdim diyebilirim.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : -Küba,Los Angles ve Mekke.
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : - Saygısı ile duruşu ile yegane lider vasıflı olarak düşündüğüm ve örnek aldığım kişilerdendir kendisi.Bu site var ise ve bu site bu kadar popüler ise
onun sayesindedir o bir şef ve bizler ise orkestranın birer estrumanıyız.
Terk-i Diyar : - Konuşması ve üslubu ile skype deki sohbeti ile bp deki yakınlığımızdan sonra reelde bile aradığım hatrını halini sorduğum sanalda tanımış olduğum
sayılı insanlardan biridir.
BlackStyle : - Hakan bu foruma nerdeyse ümit abi kadar emek vermiş terini dökmüştür ve kaç gece uyumamıştır ben bilirim.Kendisini severim eskiden problemlerimiz olsa da
kendisi iyi ve düzgün karakterli sayılı insanlardandır.
TheBright : -Barış kardeşim.İlk moderatör olduğun günleri hatırladım. Ve bana birini yani kendimi anımsattın. Azimli ve kararlı birisin yolundan şaşma işin zor ama bi hayli de güzel
KaRa : -Seymen garibim şuan qsro ile ugraşıyor kafasını kaldıramıyor.Kendisi çok iyi birisidir.Bilgilidir ve düzgün karakterli insanlardandır.Allah yolunu açık etsin.
-Comandante : - Bu foruma geldiğim de ilk tanıdığım insanlardan biridir.Karakteri ile düzgün ve saf bir insan evladıdır kendisi.Parmakla arasanız bulamazsınız.Size öyle izah ediyim.
Bana yaptığı iyiliğide asla unutmayacağım.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : - Ne demek restourantlarımız var ve hepsinde yazları 3 ay çalışıyorum.Sence ahçılığım varmıdır? ^^
En sevdiğiniz renk ? : - Lacivert.
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : -
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : - Bisiklet ile bir inşaat tepesine çıkıp ordan bisiklet ile çimento ve kum birikintisine atlamaktı.
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : - Küba.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : - Kardeşim.
Hayvan besliyor musunuz ? : - Hayır.Biz ailecek besleyemiyoruz.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : - Kıvırcık,esmer ve büyük gözlü olması gerekir hafifte minyon.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : - Yok ^^
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : - Hayır.Aşk bir saman alevidir bana göre tutuştuğu andan itibaren bilmek gerekir illa ki sönecek.Siz sizi aldatan birini
aşıksınız diye affedebilirmisiniz ?
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : - Bu sene üniversite sınavına girdim ve idare eder bir puan aldım.Hedefim üniversiteye girip lojistik'te staja başlamak
ve yakın zaman da keşfedilip büyük bir firmada yer edinmek.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : - Çok iyidir ve her zaman saygı ve sevgi çerçevesi altındadır.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : - Babam.
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : - En son geçen sene yapmıştık herhalde.Yenilenmesi bence çok hoş.Röportaj için teşekkür ederim tekrar.