• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sağlık Kanalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HydrUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HydrUK

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
14 Ağu 2012
Puanı
39
Merhaba MaxiGame ailesi. Öncelikle herkese selamlar.

Bu aralar YouTube kanal işlerine kolu sıvamış durumdayım. Black & White Groups kanalından 3 ay sonra yeni kanalı açmış bulunmaktayım, açıkçası çok fazla aboneye sahip değilim Black & White Groups kanalımda. Fakat ikinci alt kanalı olarak Health's Heart sağlık kanalı açtım.

Health's Heart içeriğini kısaca sizlere şu şekilde izah etmek isterim;

-Tıp ve sağlık öğrencileri için ders animasyon videoları
-Hastalıklar üzerine herkese hitap edebilecek "hastalıklar" videoları
-Sağlık üzerine soru ve sınav etkinlikleri
-Canlı yayın etkinlikleri.

Desteklerinizi esirgemezsiniz inşallah arkadaşlar.

İlk tanıtım videomuzu da sizlerle paylaşmak isterim:

YouTube'ta çok rastlanmayan bir içerik seçmişsiniz. Umarım hedeflerinize ulaşır ve güzel paralar kazanırsınız. Bir sorum var. Muhtemelen kanal içeriği Türkçe olacak. Neden kanal ismini de Türkçe yapmadınız?

YouTube'ta çok rastlanmayan bir içerik seçmişsiniz. Umarım hedeflerinize ulaşır ve güzel paralar kazanırsınız. Bir sorum var. Muhtemelen kanal içeriği Türkçe olacak. Neden kanal ismini de Türkçe yapmadınız?

Paradan daha önce hedefim/iz iyi bir izleyici kitlesi edinmek. Daha sonrasında paranın kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Türkçe, İngilizce ve Rusça dili olmak üzere 3 dilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Öncelik başlangıcımız Türkçe, ilerleyen zamanlarda İngilizce ve Rusça inşAllah... Neden İngilizce bir isim konuldu sorusuna ise farklı bir cevap daha verebilirim; Global bir kanal haline gelmek. Umarım hayalle sınırlı kalmaz :) YouTube kanal kullanımı, anahtar kelime, adsense vs. taktik verebilecek arkadaşlarımızdan bilgi almaya da her zaman açığız...

Geri