• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Ace - Detaylı İnceleme - Özellikler - Tanıtım

ThePunisher*

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
15 May 2009
Puanı
46
10579973.png
30682740.gif

Merhaba arkadaşlar,bugün sizlere Samsung Galaxy serisinden olan Ace modelini tanıtıcağım.

10579973.png

Cihazımızın teknik özelliklerine en doğru ,yerden kendi sitesinden bakabiliriz.
Bu videoda telefonumuzu yakından tanıyoruz;

Bu videoda telefonumuzu geliş itibariyle tanıyoruz;
Avantaj ve dez avantajlarına, kullanıcı deneyimlerini tarayıcınızdan bulabilirsiniz.
[Çok fazla alıntıya yer verilmemesi içindir.]

10579973.png

Bu cihaz hakkında söylemek istediklerim;

• [*=center]Cihaz sahip olmadım ama android deneyimlerimden konuşmak isterim.Öncelikle cihaz Android v2.2 olduğu için flaş desteği sunmamakta.
    [*=center]Eğer telefondan anlamıyor ,ya da merak etmeyip araştırmıyorsanız,2.3 resmi güncelleme olduğunuda fark etmessiniz.
    [*=center]Cihazın v2.3 güncellemesini yükledikten ,sonra marketden flaş playeri indiriniz.Ardından flaş desteğinin keyfine varın .
    [*=center]Bi arkadaşda vardı,yan kapağında soyulmalar oluşmuştu.Bunu önlemek için kılıf alın.
    [*=center]Ekran koruyucu telefon için çok önemlidir.Piyasada parmak izi bırakmayan ekran koruyucular var,bütceniz yeterse onlardan alın.
Evet arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur.Bir sonraki tanıtımda görüşmek üzere.
10579973.png

ThePunisher*

Son düzenleme:
Geri