• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

[SATILIK] Satılık Oyun Canavarı 3000 TL

Guantanamo

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
15 Kas 2016
Puanı
0
Merhaba arkadaşlar özenle topladığım oyun bilgisayarını çeşitli ihtiyaç sebeplerinden ötürü satma kararı aldım tüm parçalar garantili max 3-4 aylıktır kutu ve faturaları mevcuttur özellikler ise şu şekildedir.

İşlemci: İntel Skylake İ3 6100 3.70 GHz
Anakart:MSI H170 GAMING M3
Ram:20 GB
Ekran Kartı:Zotac 980 Ti Amp Extreme (6GB 386 Bit)
SSD:500 GB
Harddisk:1 TB

Kasa Modeli:Thermaltake Core V51 Ring Edition
Xıgmatek Vector S Serisi 80 Plus Silver 1050W Power Suply

Ana özellikler bu yöndedir kasada toplam 6 adet fan bulunmaktadır ve ışıklandırma sistemi mevcuttur detaylı bilgi ve resim almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir herkese iyi forumlar.

Fiyat iyi aslında özel mesajım dursun. hayırlı işler.

Merhaba arkadaşlar özenle topladığım oyun bilgisayarını çeşitli ihtiyaç sebeplerinden ötürü satma kararı aldım tüm parçalar garantili max 3-4 aylıktır kutu ve faturaları mevcuttur özellikler ise şu şekildedir.

İşlemci: İntel Skylake İ3 6100 3.70 GHz
Anakart:MSI H170 GAMING M3
Ram:20 GB
Ekran Kartı:Zotac 980 Ti Amp Extreme (6GB 386 Bit)
SSD:500 GB
Harddisk:1 TB

Kasa Modeli:Thermaltake Core V51 Ring Edition
Xıgmatek Vector S Serisi 80 Plus Silver 1050W Power Suply

Ana özellikler bu yöndedir kasada toplam 6 adet fan bulunmaktadır ve ışıklandırma sistemi mevcuttur detaylı bilgi ve resim almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir herkese iyi forumlar.
Her şeyi anladım da o ekran kartına o işlemci çözemedim :D Hiç mi darboğaz olmadı be

Geri