• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Seafight

AlexiLaiho

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
27 Haz 2009
Puanı
0

Yaşadığın dünyada hayalkırıklığına uğramış ve hiç şansı dönmemiş bir şekilde, bir akşam limana gidip küçük bir gemide çalışmaya karar veriyorsun. O akşam hemen denizlere açılmak ve acılar dolu geçmişini geride bırakmak istiyorsun ki, bu senin için yeni bir hayat ve heyecan anlamına gelecektir.

Ama hayallerin beklediğin gibi gelişmedi.

Denize açıldığınızdan birkaç saat sonra korsanlar gemiye saldırdı. "Korsanlar" diye bağrıyorsun fakat zaman çok geç …

İlk top güllesi, tuzlu su yüzünden çürümeye yüz tutmuş yelken direğini parçalar. Parçalanan tahtalar yüzünde uçuşurken, sen yere düşüp bayılıyorsun.

Gemi korsanlar tarafından ele geçirilir ve mürettebatın çoğu öldürülür - geri kalan kısım ise köle olmak mecburundadır. Sen ise halen kanlı başın ile yerde yatmaktasın. Bu ise senin şansındır, çünkü seni ölü sanıp yerde bırakırlar.

Uyandığında geride bir tek yaşayanın sen olduğunu görüyorsun. Mürettebat ya ölmüş yada esir düşmüş. Elinde hayatınddan ve bu küçük gemiden başka birşey kalmamıştır. Artık yapacak tek şey kendi geminin kaptanı olmandır.

Artık kendi geminin kaptanısın, macera dolu denizlerde yelken açıp tehlikeli ve korkulan bir korsan olarak adını duyurmak artık elinde.

Seafight | Ekstra sınıf bir korsan online oyunu

Şu Oyun hayatım boyunca birsürü oyun oynadım arkadaş şu seafighttaki ortamı o savaşları başka yerde bulamadım ya 2 farklı alyans vardı akşamları birsavaş olurdu,tsde 100-200 kişi onlarda 100-200 kişi birden olurdu ne günlerdi be :)

Geri