• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Server Stats (Private SRO KSRO ISRO)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eternity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eternity

~Tesir Altında~
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
148
logokucuk4br6.gif

serverstats.tif

ISRO KSRO Private Server Listelerini Gösteren Server List Programı
Ekstra Güncelle Gerekmeden Kullanabilirsiniz

Private Server Listde Bulunan Serverler Sırasıyla :

* ECSRO
* VIP
* FEMBRIA
* SWSRO
* SWSRO2
* SJSRO old/new
* MYSRO

Tarama Sonuçları :

Virustotal. MD5: 7d4386596f7d438f0b4e3cf8db9b1e36 Heuristic.BehavesLike.Win32.Backdoor.C
Virustotal. MD5: 76e802d5613cecfb213eae628a0e9c90 Heuristic.BehavesLike.Win32.Backdoor.C
Virustotal. MD5: e7c9bc3a02fdfb180f126848bf5ea64d Heuristic.BehavesLike.Win32.Backdoor.C

[DOWNLOAD][/DOWNLOAD][DOWNLOAD][/DOWNLOAD][DOWNLOAD][/DOWNLOAD]

2 Alternatif İndirme Linki Şeklinde Eklendi

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting - indir Isro Server Stats.rar
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting - indir KSRO Server Stats.rar
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting - indir Private Server Stats.rar

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Isro Server Stats.exe
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KSRO Stats.exe
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Private Server Stats.exe

Server List Kaynak ve Yazan : Credits : Weeman, special thanks to him.

Son düzenleme:
download linkleri çalışmıyor. tıklayınca silkroadmax anasayfa açılıyor

arkadaşlar bunlara güvenip bi şey indirmeyin burdan deswanın paylastıgı bi sro clienti indirdim sonra çarım çalındı 94 lv kasperskyı yükledim ve sro clientte trojan buldu bunlar hırsız bu adamlara bıraktırdı bu oyunu bana güvenmeyin bunlara 2 aydır sro oynamıom pc den sildim dediğimi dikkate alırsanız pişman olmassınız

download linkleri çalışmıyor. tıklayınca silkroadmax anasayfa açılıyor
link yönlendirmeleri düzeltildi sorun yok

arkadaşlar bunlara güvenip bi şey indirmeyin burdan deswanın paylastıgı bi sro clienti indirdim sonra çarım çalındı 94 lv kasperskyı yükledim ve sro clientte trojan buldu bunlar hırsız bu adamlara bıraktırdı bu oyunu bana güvenmeyin bunlara 2 aydır sro oynamıom pc den sildim dediğimi dikkate alırsanız pişman olmassınız
silkroadmax' da forum yöneticisinin yapması çok saçma, 2 mesajın var sen iftira atıyorsun gibi geldi bana, yemleme yöntemi ile çarın çalınmış olabilir. artı güvenlik önlemini almadan oyunu oynamışsın, virus programını bile oyunda charın çalındıktan sonra kurmuşsun, ben mesajın da ciddiyet sezmiyorum inandırıcı gelmedi.

yeni sorwerlarmı var prawatede listede mysro ecsro sjsro harici srowerlarda var
ve dolu nomiden haricide var

Geri