• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Şiir Yazmayı Seviyorum

HellGuardian

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
26 Nis 2009
Puanı
15
maxigamelogo.png

2ibyxae.jpg

Bu konu başlığı altında kendi yazdığım şiirleri yavaş yavaş arkadaşlarımızla paylaşacağım.Hepsi her kelimesiyle bana ait şiirlerdir.Edebiyatı ve yazmayı hep sevmişimdir.Bunun dışında yazdığım bazı yazıları da sizinle paylaşacağım.İşte ilki:

2ibyxae.jpg

SENSİZLİK

Adeta hayat durur doğada
Ağaçlar çıplak,kuşlar savunmasız kalır
Her yeri alabildiğine bir beyaz sarar
Sanki her şey karlar altında
Sonsuz bir karanlığa gömülür
Mevsim kış olduğunda...

Bazen deliler gibi ararsın
Asla vazgeçemezsin bulamayacağını bilsen de
Muhtaç olursun ruhunu aydınlatacak
Seni hayata bağlayacak bir yudum güneşe

Sensizlikte tıpkı böyle
Karlar altında kayboluyorum bende
Sevdiğimi arıyorum sonsuz karanlıklar içinde
Hayatıma doğacak güneşimi arıyorum
Bir yudum sana muhtaç kalıyorum
Umutlarımın yıkıntıları arasında
Can çekişiyorum belki ama
Sensizliğe boyun eğmiyorum VAZGEÇİLMEZİM...

B. BAYSAL

2ibyxae.jpg

Umarım arkadaşlarımız beğenir.Benim gibi edebiyata ve şiire meraklı olan arkadaşların yazılarını ve şiirlerini de okumak isterim.İster konu açsınlar ister burada paylaşsınlar isterlerse özel mesaj atsınlar.Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri