• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad 2006 ^^

CaptainCoCo

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
15 Kas 2009
Puanı
348
Beyler merhabalar biraz önce youtube de gezerken fark ettim 2006 zamanında bu videoyu izler vaaay bee kocaman köpeği var bak bak nası takla atıyor vs diyorduk çok özeniyorduk o zamanlar yeni başlamıştım 13 level heuksal,bicheon ve pacheon birde force dur dur birde cold eeee bide şey fire tabiki light unutmayın :D karışık bir charım vardı gerçekten çok keyifliydi inanın duygulandım ^^

2006 yı hatırlıyorum bi osman abimiz vardı isu keserdi taklada kapalıydı hiç yoktu soradan siyah olarak güncellendi sorada açtılardı açılması 2007 2008 i bulmuştur taklamakanın.
İlk lordu kesen adamdı osman abimiz :D

2006 yı hatırlıyorum bi osman abimiz vardı isu keserdi taklada kapalıydı hiç yoktu soradan siyah olarak güncellendi sorada açtılardı açılması 2007 2008 i bulmuştur taklamakanın.
İlk lordu kesen adamdı osman abimiz :D

RedSea'da NEW_ORDER vardı 50 kişiydi çok iyi hatırlıyorum bir videoda görmüştüm abi adamlar bi gw atıyodu yok böyle birşey ya alayı sunlu felan insan özlüyor ama nafile :D

Onlar işte :D Fenaydılar yav :D

Cafenin camından onu izlerdik kafeci abimiz kovardı bizi :( bizde söverdik ama gitmezdik :D

redseada oynadım ben tanıdıgım bi abimin nukeri vardı onla hunter vs thief atıyorduk bir tane bowcu vardı hunterlerin başı ismini unuttum beyler bilen :D

Bu videoyu izlemiyen Silkroad'çı Değildir :'(

İzlenme : 1.725.228

Eskiden eziklik sembolü vardı 20lv olunca kırdırırdık içinden santa set,elixir falan çıkardı :agla

gaza geldim lan :D
2006 benim char arkadaş habersiz çekmiş :D

Buda internet cafeciye sro öğretmiştim pre,bot alıp 7/24 bota bağlamıştı :D bandit kalesinde gold kasmıştı sürekli :(

UgurTR :D
Athens uqur_tr 80 level gap - YouTube

Alın 70cap mahallenin en kral çarı bu adamdaydı
Athens uqur_tr 70 level gap - YouTube

Aha bitane daha buldum benim arkadaşın çarı fena thiefti ama :D
2:32 dikkat

Son düzenleme:
ugur_tr sro ya fena yatırım yapmış bir tanıdığımdı baya sağlam vs idi kaç kez para basıp joymaxa char açtırdı bilmem ama en son 3.5 milayara pc toplamıştı power level yapıp satıodus vs en son ban yediğinde bıraktı :)

ugur_tr sro ya fena yatırım yapmış bir tanıdığımdı baya sağlam vs idi kaç kez para basıp joymaxa char açtırdı bilmem ama en son 3.5 milayara pc toplamıştı power level yapıp satıodus vs en son ban yediğinde bıraktı :)
Birde maatbacı power lvl yapmaya başlamıştı eu gelince :) fena para kırmıştı

Kale sahibi guilde girdi diye server şaha kalktı :D

----------

Hahaha :D :D

Geri