• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad Çift Çar

Aktiflik
K.Tarihi
1 Ağu 2009
Puanı
0
Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar döndüm ve alışmaya çalışıyorum oyunda çift çar açmaya çok uğraştım ama başaramadım eskiden loader kullanıyorduk sanırım artık çalışmıyor.
Bazı botların çift çar açma özelliklerini denemeye çalıştım ama başaramadım. Benim amacım şuan ücretsiz bot olan Agbotla çift çar açmak ve bir türlü başaramıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.:srd:srd:srd

İki farklı AGBot dosyası oluşturup dosyaları içine atıp o şekilde 2 farklı agbot.exe açarak deneyin.

Agbot ikinci kez açılıyor tamam onda sorun yok ama silkroadın ikinci clientini açamıyorum

Bu konuları bu konuyu açmadan önce incelemiştim. Konuyu açmadan önce baya araştırdım ama bu bilgilerin hepsi zaten benim oyunu bıraktığım döneme ait :)
Eskiden bi yereldisk C ye birde D ye silkroad ve agbot kurup iki çar açabiliyoduk loader yardımıyla.
Çift client açabilme yöntemini bulsam agbotlu veya botsuz eminim ki bu dediğim yöntem çalışacak ama oyunda çift client açamama gbi bi sorun var.
Multi client açmak için kimisi oturup kapatıp açma yöntemini söylüyor ama oda işe yaramıyor kanımca (en azından denedim olmadı).
Benim şu anda esas arayışım çift client açabilmek ve buda sadece sbot mbot vs ile oluyo diye duydum kime sorduysam.
Benim bota vericek param yok açıkcası agbot varken ama çift çar açabilmenin eminimki başka bi yöntemi vardır ve ben bunu arıyorum

tekrar teşekkürler.

Edit: iSro kullanıcısıyım

Son düzenleme:
Benim isro ile bir ilgim yok yinede biraz araştırdım senin için ama pek elle tutulur bir şey bende bulamadım başka bedava bot bulamazsan ayda 10 lira falan sbot yada mbot al kafan rahat olsun 10 tl pek bir şey değil.İyi oyunlar dilerim.

testosterone kullaniyoduk eskiden vay be aklima geldi :D

testosterone :), loader, edx loader, hatta o zamanlar pamak bot vardı bota üye olmadan açıyoduk çift çar
hepsi mazi olmuş şimdi :)

mbot, sbot, sbotmod ve phbot dışında multiclient açma imkanı yoktur.
isrobot, tbot, agbot, centerbot, ibot ve stealthlite-bot bunlar free bot yapımcıları uzun süre önce botu güncellemeyi bıraktılar.
loaderlar da durum aynı uzun süredir güncelleme yok. hackshiled korumasını aldatmaları çok zor ve sro_client versiyonu ile uyumlu olmadığı için çift karakter açmanız mümkün değildir.
bu arada sahte centerbot var içeriğinde keylogger zararlı yazılım vardır dikkatli olmalısınız.

Son düzenleme:
Geri