• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad Online %90 Lag Azaltma Yöntemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaxiGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MaxiGame

I Robot
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
29 Kas 2010
Puanı
106
1zna3py.png

Açıklama : Arkadaşlar Öncelikle Burada Aramalar Yaptım Ve Bulamadım. Silkroad Oynayanların Kolaylığına Geleceğini Düşündüm ve Hazırladım.

Yapılacak Şeyler :

* İlk Önce Oyuna Giriyoruz. ( Oyuna Girmeden Yaparsanız Bir Etkisi Olmaz.)

* Resimleri Takip Edip , Yazıları Okumanız Yeterli :)

72518213.jpg

11727097.jpg

40364320.jpg

99499076.jpg

98590301.jpg

84432994.jpg

Tamamen Kendi Yapımdır . Alıntı Değildir .

Moderatörün son düzenlenenleri:
bunları yaparken ne yapmıs oluyoruz bıraz acıklar mısın kardes bakalım neymıs bılmeden yaparsak bı anlamı yok bırseylerde ogrenmek lazım

Evet deniyorum şuan.Ama biz ne yaptık şimdi.DNS'yimi temizledik?

OHA lan cidden :d
gıdım lag yok teşekkürler valla çok sağol

eywallahda bunu yapınca ne oldugunuda söylesen çok makbule geçer bıde oyundayken fln mı yapcaz?

bunları yaparken ne yapmıs oluyoruz bıraz acıklar mısın kardes bakalım neymıs bılmeden yaparsak bı anlamı yok bırseylerde ogrenmek lazım

sabit ıp yerine proxy gibi sürekli ıp değişio buda sabit ıpdeki gibi kasmak yerine daha az lag oluyor diye biliyorum yanlışmı??

sen dur diyene kadar makinene ping yoklama çekmiş oluyorsun t zaman sınırı yok demek sen durdurana kadar ama bu seni daha çok kasar bence denemyin işe yaramaz :D

HertürLü Yarıyor Yapanlar we Tşk Edenler war :D

Geri