• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad'ın ilk Launcher'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CalypsOo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CalypsOo

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
27 Şub 2010
Puanı
131
İşin aslı joymax ın tüm launcherlerine vericeğim örnekteki gibi sahibim biraz uğraştırdı ama Adobe ye kimse karşı yoyamaz :D naptık çalıştık oldu :hsml:

Bu Launcher Silkraod Online Beta Client dosyalarında silkraod.exe ye .bmp olarak gömülü konumdadır orjinali alttadır.

Kusra bakmayın ama yayınlarken biraz oynama yaptım kusta bakmayın ama emek ÇOOOK :-*

Son düzenleme:
Tabi iki ama bu 60 Cap clientten 70'te yok diye biliyorum ve 60 Cap korece yayınlandı oynadın mı ?

----------

Yaw neden bukadar ilgisizsiniz yaaa:cf:

eğer ciddi konuşmak gerekirse bu ilk launcher değil :) ilk launcher closed betadan önce morumsu temaya sahip bir launcher idi

Siyah thief ve 57 armor setli bir male char resmi daha olması lazım eski launcherlarda.Gerçi aynı resimleri uzun süre kullandı joymax.

Şu arkadaki kervanı görünce zaten eski günler aklıma geldi ben 80 cap te başladım

Geri