Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neymar JR <3
Kesinlikle "Bale" !!! Neden derseniz hem hızlı hem teknik var hem iki ayağını kullanıyor hemde çalımı attıktan sonra abartmadan arkadaşına pas atıyor ya da şut çekiyor Neymar'a baktığımda evet ondada hız ve teknik var ancak bana göre tek başına oynayan bir oyuncu ayrıca ingiltere deki savunma oyuncuları ile brezilyadaki savunma oyuncuları arasında çok büyük bir fark var.Yinede herkesin kişisel görüşü
2 alakasız futbolcuyu karşılaştırmak nerden aklına geldi
Nesi alakasız? Neymar LW-LM oynuyor.
Bale LB-LM oynuyor fakat LM oynasa bile çok fazla atağa geliyor sağ tarafa geçiyor çorba yapıyor yani.Sen ne tür bir alaka bekliyordun ki ?
Bu arkadaş casillasla valdes gibi bişi istiyor
Nesi alakasız? Neymar LW-LM oynuyor.
Bale LB-LM oynuyor fakat LM oynasa bile çok fazla atağa geliyor sağ tarafa geçiyor çorba yapıyor yani.Sen ne tür bir alaka bekliyordun ki ?
Bu arkadaş casillasla valdes gibi bişi istiyor
Yahu biri Barçaya gitti diğeri Real yolunda.Messi-Ronaldo gibi görün gitsin.
Bence oyunculuğu konuşmak istemiyorum ama balenin madride gitmesi hatadan başka birşey olmaz
Tamam söyleriz geri gelir Spurs'a.
Real takım olarak iyi fkat lig gerçekten çok kalitesiz.Bu yüzden yetenekli oyuncuların la ligaya gitmesine tahammül edemiyorum.Git Chelseda oyna Manuda oyna abi ne işiniz var la ligada