• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Skill Sıfırlama Görevi

Pislick_22

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
0
[TAMAM]Öncelikle Skill resetlemek için Herbalist(pot satılan yer) e gidiyoruz ve editing skill'e tılıyoruz. sonra resucration potion questi seçip accept diyoruz ve Ok 'den görevi alıyoruz.Her bir skill için 10 tane curst heart toplamamız gerekiyor.10 tane curst heartı topladık sonra herbalist(potçu) e gidiyoruz editing skile tılıyoruz sonra seçip OK diyosunuz ve size her bir 10 curst hearta karşılık 1 şişe veriyor. sonra resucration potion questin altındaki şıkka tılıyoruz ve skill penceremiz açılıyor. sıfırlamak istediğimiz skill grubunu açıyoruz.Örneğin pacheon u sıfırlamak istiyorsak pacheonu açıp Lvl Down diyoruz.Böylece 1 skili kapatmış oluyoruz.Kapattığınız her skill için bir miktar para gidio.[/TAMAM]

sağol yeni başlayanlar için iyi olur:D ayrıca geriye spnin %70 i geliodu heralde

%60 geri geliyo dio biliyorum ben ayrıyetten silkle alınan curst heart da %100 geri alabiliyoruz

arkadaşlar ben str bow kasıyorum önce cold 30 lvl yaptım sonra vazgeçtim 55 lvl lighting ve 60 lvl fire yani light ve fire master gidiyorum .cold da kalan 30 lvl sizce item mall dan mı yoksa corse heart lamı sıfırlasam _? matematiksel mi olur bilmem ama 10 tanede 1 şişelerden kaç tane yapmam gerekir ve nekadar param gider ( 68 lvl )

arkadaşlar ben str bow kasıyorum önce cold 30 lvl yaptım sonra vazgeçtim 55 lvl lighting ve 60 lvl fire yani light ve fire master gidiyorum .cold da kalan 30 lvl sizce item mall dan mı yoksa corse heart lamı sıfırlasam _? matematiksel mi olur bilmem ama 10 tanede 1 şişelerden kaç tane yapmam gerekir ve nekadar param gider ( 68 lvl )

Cursed Heartla sıfırla ztn pek bişi yok.Biraz vaktini alır ama acele deilse cursedle yapmanı tavsiye ederim.Tabi Biraz zengin olmalsın herlade 2-3 m gdr.Blkide daha az

silkle sıfırlama nasıl oluyo bilen biri anlatabilirmi?mesela fire yi 60 tan sıfıra indirecem...

Potçuya gidiorsun.görevi alıyorsun.10 curst heart başına 1 skill indiriorsun.sen fire ı 0 a indirmek istiyorsan öncelikle firedaki bütün skilleri 0 yapman lazım.daha sonra mastery indirirsin.bu indirme işlemi sonucunda sp nin %80 u geri geliyor.itemleri topladıktan sonra potçuya gidiorsun görevi veriorsun.o sana 10 curst heart başına 1 item verior.editing skille giriorsun potçudan ordan indiriorsun kafana göre:)

arkadaş ben 37 lvlım sword skılını actım 34 lvle kadar getırdım swordu kapatmam lazım en azından kaç m gıder para

bu görev lwl inde ki canavarda mi çok çikar yoksa birkaç lwl düşüğünde mi kassak iyi olur ? acill cevap lütfen şimdiden teşekkürler ...

Geri