• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Soldat Online - Genel Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marlock

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2013
Puanı
78
2q0tzbq.png

Merhaba arkadaşlar forumda soldat online yi tanıtan bir konu yok bende elimden geldiğince sizlere tanıtmaya çalışacağım.

n8cqr.png

Soldat Online - Web Sitesi - Soldat :: Homepage
n8cqr.png

Soldat Online Nedir ?

- Soldat online 2d , 17 mb küçük boyutta bir oyundur.
-Oyunda 2 takım var alpha takımı ve bravo takımı.
-Oyunda karakteriniz yatmadan karşı takımdaki bayrağı alıp kendi tarafınıza götürdükçe takımınız puan alır ve oyunu kazanmaya yaklaşırsınız.

Soldat Online Tanıtım Videosu

Soldat Online Oyunu Nasıl İndiririm ve Kurarım ?

Oyunun web sitesine giriyoruz ve download'a tıklıyoruz.

r34qc.jpg

Oyunu indirdikten sonra zipten çıkartıyoruz ve zipten çıkan soldat164 adlı setupu açıyoruz.ve tamam diyoruz.

r35mx.jpg

Burada ileri diyoruz.

r35pk.jpg

Anlaşmayı kabul edip ileri diyoruz.

r35rg.jpg

İleri diyoruz.

r35uq.jpg

İleri diyoruz.

r35w1.jpg

İleri diyoruz.

r35yq.jpg

İleri diyoruz.

r360c.jpg

Oyun yükleniyor yüklendikten sonra bitti veya sonlandıra tıklıyoruz pcde sorun olduğu için orasının resmini alamıyorum hata veriyor.:)

r3623.jpg

Run soldat'a tılayıp oyuna giriyoruz.

r36bh.jpg

"""""

Son düzenleme:
Abi bu oyun halen yasiyor mu?!?!?!?!?!?!?!? Ben coktan olmustur diyordum abi :D Cocuklugumun oyunu ortaokulda hep oynardim yaaaaa :D

Bende yeni öğrendim bu oyunu geç kalmadan konumu açayım dedim.:)

Cok efsane oyundur ya. Okuldaki bilgisayarlar kotu oldugu icin diger oyunlari kaldirmazdi ust donemlerden biri getirmisti bu oyunu biz de tabi sevdik, hemem tum bilgisayarlara kurduk :D Az mi oynardik be su oyunu :)

Geri