• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sony vegas pro ile sro fragman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veralyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Veralyx

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
26 Mar 2010
Puanı
42
Merhaba arkadaşlar
Oyun tanıtımı amaçla paylaşmadığımı şimdiden belirteyim dileyen araştırabilir oyun açık mı değil mi bakabilir.
Facebook sayfası mevcut ama kendimindir başka isim sadece dönüştürülmüştür.

Programı çok az bilgilerle yaptım ufak tefek şimdi yeni bilgiler öğreniyorum bana göre bozuk kısmı yazılar ama birde sizin düşüncenizi öğrenmek istiyorum.
Acaba video uzun olduğu için sıkıcı mı?
Yazı fontlarını yeni öğrendim ama öncesinde düzenlemeden size danışmak istedim.
Bu arada nedense video youtube telefon uygulaması ve bazı telefonlarda açılmıyor. Bilgisayar ile izlemenizi tavsiye ederim. Farklı denemeler ile format değiştirerek yaptığım halde yine de bir sonuç elde edemedim.
Buyrun yaptığım çalışmalar ;

[UYARI]Öğrenmek isteyenler olursa elimden geldiğince intro ve ufak tefek soru,bilgiler ve anlatımlar yapabilirim.[/UYARI]

Son düzenleme:
Güncel - İyi kötü bir yorum yapsaydınız keşke bende ona göre bu işe devam edeyim yada başlamadan bırakayım. :D

1. videoyu çok boğmuşsun fragmandan çok kısa filme dönmüş. 01.58'de kesebilirdin..
2. video güzel.

1. videoda çok uzun zamanda çok şey anlatmaya çalışmışsın. Herkes benim gibi işsiz değil. :D
Birde Consu kapatmışsın ama video consta başlıyor. :D

1. videoyu çok boğmuşsun fragmandan çok kısa filme dönmüş. 01.58'de kesebilirdin..
2. video güzel.

1. videoda çok uzun zamanda çok şey anlatmaya çalışmışsın. Herkes benim gibi işsiz değil. :D
Birde Consu kapatmışsın ama video consta başlıyor. :D

Önerileriniz için teşekkür ederim. Açıkcası 1 günlük edindiğim bilgiyle yaptığım için yazı ve diğer efektlere pek katkı sağlayamamıştım.
Evet consu biraz süs koysun diye koydum.
Ben dışardan oynamayanlar bir kaç arkadaşa gösterdiğimde güzel olduğunu fazla sıkılmadıklarını söyledikleri için birde size danışayım istedim.
Aslında bende uzun olduğu için belli sürede kesicektim ama izlerken ben bile kitlenip kalıyor her defasında teşekkürler tekrardan. :)

1:54 ile 1:55 arası çok kötü olmuş be hocam araya kesit atsaydın sesi kısıp 55`deki sese yakın bir sesi tiz alttan verseydin video devamı gibi dururdu onun harici bu tarz şeyleri geliştirirsen bence fena sayılmaz tabii videolar daha kısa olmalı

1:54 ile 1:55 arası çok kötü olmuş be hocam araya kesit atsaydın sesi kısıp 55`deki sese yakın bir sesi tiz alttan verseydin video devamı gibi dururdu onun harici bu tarz şeyleri geliştirirsen bence fena sayılmaz tabii videolar daha kısa olmalı
O gün ki program bilgisi ile o kadar becerebilmiştim belki 1 gün belki 2 günlük deneyim idi oda
Şuan da bunun dosyaları elimde mevcut değil, laptop'da kalıyo ben görev amaçlı farklı şehirdeyim o yüzden istenilen dosyaları paylaşamadım. :pff:
Ama ilerleyen zamanlar da eklerim, uzun zamandır programı kullanmadım bir ara tekrar denerim ama şuan iş yoğunluğundan dolayı bakamıyorum.
Gerekli yardımları ve öneriler için yada takıldığınız noktalar da internet üzerinden baya kaynak edinebiliyorsunuz. Detaylı ve güzel anlatımlar mevcut
Onun haricin de biraz merak,istek ve uğraşmanız la iyi sonuçlar elde edilebiliyor.

Bu tarz bir video yapmak için bilgisayarın çok iyi derecede olması gerekiyor mu ? hep istedim yapmak fakat bir türlü istediğim şeyi yakalayamadım biraz bilgi verebilirmisiniz ? :)

byWint videolarının üzerine yazılar koymusun sadece bu :)

Geri