• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Şu internet sektöründe ne para var be

nolimit65

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
5 Eyl 2009
Puanı
34
Şimdi sizden düşünmenizi istiyorum arkadaşlar.
Twitch yayıncıları,twitter facebook instagram fenomenleri,internet forumları,e-ticaret siteleri,youtuberlar ve daha niceleri...
Ya adam strike bilmem ne oyunu yapıyor lol ün telefon versiyonunu bir dünya para kazanıyor.
Adam 1 mobil uygulama yapıyor tutturunca milyon dolarları götürüyor.
Sizin bu konuda düşüncenizi ve bu sektör hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Dün bir sitede 1.5 Milyon TL ' ye satılan bir site gördüm. Sonra döndüm dedim ki "şu internet sektöründe ne para var be" :)
Bi biz bulamadık şu parayı :D

Oyun örneği vermişsin ve açıkçası pek doğru bulmuyorum. Sonuç olarak internetin bel kemiği yazılımdır. Websiteler, oyunlar, uygulamalar... Kısacası hepsi ucundan yada kıyısından yazılımla alakalı. Adam aylarını, hatta yıllarını vererek bir ekipçe oyun hazırlıyor ve para kazanıyor. Bu gayet normal bir şey. Dünyada herkes yazılımcı olmadığı için ve herkes uğraşamadığı için doğal olarak buda onları diğerlerinden farklı kılıyor.

Bende profesyonel olarak 3 senedir yazılımcıyım ve çalışıyorum. Dışarıda yapılan işler beden yoruyor, dinleniyorsun geçip gidiyor fakat bilgisayar karşısında çalışmak öyle değil. Saatlerce oturarak sürekli bir şeyler yapıyorsun ve sürekli kafayı kullanıyorsun. Zihin yorgunluğunu üzerimden günlerce, hatta haftalarca atamadığımı biliyorum. Daha fazla kazanmak da hakkımız diye düşünüyorum... :)

Oyun örneği vermişsin ve açıkçası pek doğru bulmuyorum. Sonuç olarak internetin bel kemiği yazılımdır. Websiteler, oyunlar, uygulamalar... Kısacası hepsi ucundan yada kıyısından yazılımla alakalı. Adam aylarını, hatta yıllarını vererek bir ekipçe oyun hazırlıyor ve para kazanıyor. Bu gayet normal bir şey. Dünyada herkes yazılımcı olmadığı için ve herkes uğraşamadığı için doğal olarak buda onları diğerlerinden farklı kılıyor.

Bende profesyonel olarak 3 senedir yazılımcıyım ve çalışıyorum. Dışarıda yapılan işler beden yoruyor, dinleniyorsun geçip gidiyor fakat bilgisayar karşısında çalışmak öyle değil. Saatlerce oturarak sürekli bir şeyler yapıyorsun ve sürekli kafayı kullanıyorsun. Zihin yorgunluğunu üzerimden günlerce, hatta haftalarca atamadığımı biliyorum. Daha fazla kazanmak da hakkımız diye düşünüyorum... :)
Bu uygulama yazılımlarında kendini geliştirdiysen ve azıcık hayal gücün varsa güzel şeyler yapabilirsin

internet sektörünü sadece sosyal medya oyun vs gibi düşünmeyin artık eşyalar nesnelerde internet üzerinden kontrol edilecek aslında sizin o gördükleriniz internet dağının yer üstündeki hali bunun altında kaç holding kaç firma tonla yatırım yapıyorlar :) en basitinden endüstri 4.0 ile akıllı fabrikalar çıktı adamlar fabrika da ışık açmadan günlerce haftalarca çalışma yapabiliyor ve bunu da fabrikaya gitmeden evinden iş yerinden yapabiliyor bence bu muazzam bir şey :)

meraklısına IoT(nesnelerin İnterneti/Internet Of Things) hakkında ne olduğuna dair bilgiler
https://www.muhendisbeyinler.net/nesnelerin-interneti-iot-nedir/
https://www.youtube.com/watch?v=JH-qKX4JYv4

- - - Güncellendi - - -

ayrıca yukarıdaki [MENTION=126278]Nursis[/MENTION] arkadaşıma katılıyorum beden yorgunluğu birşekilde atlatılıyor hamam vs ama zihin yorgunluğu kolay kolay atılmıyor :)

Geri