• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

[Tanıtım] JDownloader Oto İndirme Ve Birçok Özellik

Captain Meta

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
22 Nis 2009
Puanı
110
Arkadaşlar konuyu acele açtım k.b.
Jdownloader ıdm sistemli java tabanlı bi programdır gelişmiştir sadece link vererek ona indirme yapmasını sağlayabilirsiniz güvenli kodunu otomatik girer yani siz sadece link verirsiniz o 30 dakika bekler bitince indirir kaydedince isterseniz modemi isterseniz bilgisayarı kapar kısaca çok iyi bir programdır hatta biraz bi işlemle her indirme sonrası modeme res attırıp indirmeye durmadan devam ettirebiliyoruz ama onu sonra anlatıcam (:

Öncelikle jdownloader özellikleri ve tanıtımı.
Jdownloader java tabanlı IDM tarzı ancak gayet gelişmiş ama IDM adındaki ünlü indirme yöneticisini hız bakımından biraz gerisinde kalmış bir programdır sebebide IDM hat hızında indirme yapar ama bazı özellikleri kısıtlıdır jdownloader ıdm kadar hızlı ancak özellikleri çok fazla olan bir programdır jdownloader tavsiyedir ancak premium kullanıcı iseniz ıdm tercihdir :)

Dlc. nedir?
Size link olarak dlc veriliyorsa bunu (1mb bile değildir) jdownloader yükleyin o tüm linkleri tanır bekleme yapmadan tak tak indirir hepsini normalden tek farkı 30dk bekleme gibi bi olay olmaz.

Jdownloader aynı zamanda linklerinizi sık indirdiklerinizi sık girdiginiz rar şifrelerinide kaydeder(indirip jdownloader üzerinden açabiliyorsunuz).
Aynı zamanda CRC tespiti de yapar rar bozukmu değilmi diye.

Aslında özelliği çok ben bu kadarını anlatıyorum arkadaşlar.He birde premium üyelik kaydettiginizde hangi site ise oradan o pre ile indirme yapar.

JDownloader Download:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader09Setup_win.exe

Sıra geldi kullanıma.
Kurulumdan sonra jdownloader açıyoruz bu pencere karşımıza çıkıyor.

i5264350_1.png-k

i5264351_2.png-k

i5264352_3.png-k

i5264353_4.png-k

i5264354_5.png-k

Konuyu anlamayan camdan atlasın diycem ayıp olucak soru sorabilirsiniz kullanıp teşekkür etmeyen mesaj olarak veya buton olarak ana kartı yanar umarım :D
Konu resimler upload bana ayittir anlatım istekleri için ö.m atınız.

Son düzenleme:
Allah Razı olsun kardeş :D fakat aslında pre şifrelerini kırıp beklemeden indirse daha iyi olurduda neyse :D

Geri