• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

The Elder Scrolls Online (ESO) Dark Elf - Flame Talent İle Uyumlu Yetenekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Merhaba, oyunda bildiğiniz üzere Dunmer - Dark Elf ırkının pasif yeteneği olan Flame Talent (Alev yeteneği) oyunda ateş bazlı büyüsel saldırıları güçlendiriyor +1/2/3 olarak.
Ben de bu pasif üzerine yoğunlaştım ve size bu pasifle uyumlu yetenekleri ortaya çıkardım:

DRAGONKNIGHT

- Ardent Flame
- DRAGONKNIGHT STANDART
- Fiery Grip
- Searing Strike
- Fiery Breath
- Lava Whip
- Inferno
- Kindling (pasif)
- Searing Heat (pasif)
- World in Flame (pasif)
- Earthen Heart
- Igneous Weapons

DESTRUCTION STAFF

Bu sınıftaki yetenekler ateş, elektrik, buz ortak olduğu için ateşe düşen kısmı çok az ama bütün yeteneklerde ateş var, sadece önemlileri yazacağım:

- Weakness to elements (bütün fire bazlı yeteneklerinizin hasarını artıracaktır)

Bu sınıfı High Elf ırkı için daha çok öneririm, zira onlara bu sınıftan hem fazladan exp hem de bütün elemental hasarıları artırıyor.

MAGE'S GUILD

- METEOR
- Fire Rune
- Might of the Guild (pasif)

Burdan çıkardığım sonuç, Class olarak Dragonknight'ın Ardent Flame(adından da belli) yetenek sınıfı Dark Elfler için çok uyumlu. Destruction Staff ise ranged dps için alternatif olarak ama bir Ardent Flame kadar etkili olamaz. Aynı zamanda Mage's Guild ile arayı tutup oradan da faydalı yetenekler kazanılabilir. Armor olarak da bu yetenekler magicka bazlı olduğunu için cloth vazgeçilmezimiz oluyor. Ancak Ardent Flame melee bazlı olduğu için combat içinde olacağımızdan bir Draconic Power yeteneği olan

-Spiked Armor

bu armor eksiğini giderebilir. Tabi bunun karşılığında bir adet skill barımız yok olacak. Ama her şeyin bir bedeli var. Seçim size kalmış, heavy armor veya medium ile de bu ihtiyacı karşılayabilirsiniz.

Bunun dışında aoe veya tek target dps yapma moduna da skill bar'ınıza yerleştireceğiniz skillerle şekillendirip combatta rahatlıkla aoe-one target arasında "swtich" yapabilirsiniz. Benim fire bazlı aoe-one target skill bar tavsiyem şöyledir:

AOE için Skill Bar

DRAGONKNIGHT STANDART

- Fiery Breath
- Lava Whip
- Inferno
- Fire Rune
- Igneous Weapons

ONE-TARGET için skill bar

METEOR

- Fiery Grip
- Searing Strike
- Fire Rune
- Defansiv bir skill (Spiked Armor olabilir)

Alıntıdır.

Geri