• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

The Elder Scrolls Online - Tanıtım & Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marlock

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2013
Puanı
78
maxigamebanner1.png

maxayrac3.png

The Elder Scrolls Online
- Web Sitesi - http://elderscrollsonline.com/en-uk/
The Elder Scrolls Online - Oyun Durumu - Yapım Aşamasında
maxayrac3.png

The Elder Scrolls Online -
Nedir ?(Tanıtım)

20 yıl sonra en çok satan, hediye/kazanan fantastik rol yapma oyunları, Elder Scrolls serisi online. bu epik macera deneyiminizi tek başınıza veya arkadaşlarınızla, guild üyelerinizle ve binlerce union üyeleri ile yaşayabilirsiniz. Tehlikeli mağaza ve zindanları keşfedebilir, maceralara maceracı Tamriel ile atılabilir, büyük savaşlarla meşgul olabilir, ve savaşlardan ganimet elde edebilirsiniz.

İstediğiniz Şekilde Oynayın

Geliştirilmiş Elder Scrolls dövüş sistemi ile gerçek zamanlı hedefleme ve stratejik saldırılar ve engelleme yapabilirsiniz.Herhangi bir silah kullanmak veya herhangi bir zamanda zırh giymek için karakter türü ne olursa olsun oynayabilir ve kendi tarzınızı özelleştirebilir ve geliştirebilirsiniz.

Oyun Dünyasına Bağlanın

ESO'nun Megaserver teknolojisi ile artık bir sunucu seçmek çok kolay ama ona karşılık bir oyun dünyasına bağlanırsınız. Oyun otomatik olarak arkadaşlar, guild arkadaşları, daha önce karşılaştığınız insanları yerleştirir. Sadece atlayın ve maceraya başlayın.
maxayrac3.png

The Elder Scrolls Online -
Karakter Oluşturma

maxayrac3.png

The Elder Scrolls Online - Tanıtım Videosu

maxayrac3.png

maxayrac3.jpg

Çeviri için Intensify'e teşekkürler.
maxayrac3.jpg

Son düzenleme:
Haberlere göre The Elder Scroolls'un 4 nisan 2014 te çıkması bekleniyor.

Oyunun aylık ücreti 14.99 dolar olacak. Ayrıca oyunun 3 ana serverı olacak. Üçüde birbirinden bağımsız olmak üzre PC&Mac , Xbox, PS4. Yani Macintosh ve bilgisayar kullanıcıları aynı serverda oynayabilecek fakat Xbox ve Play Station 4 serverları ayrı olacak. Bu üç server birbirinden bağımsız olduğundan aynı oyunu farklı konsollardan aynı serverlarda oynamak mümkün değil ne yazık ki. Ve dediğim gibi oyunu oynamak isteyenler 14.99 dolar yani 32.63 tlyi her ay devamlı olarak gözden çıkarmak mecburiyetindeler.

Geri