• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

TR Ranked Oynamak

Khannelles

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
17 Ocak 2011
Puanı
17
Merhaba arkadaşlar TR serverinde PLAT1 hesabım vardı Diamond olucam diye oynuyayım dedim ama malesef 2 günde PLAT3 e kadar düştüm PLAT 4 olmaktan korkuyorum size oyunların resimlerini atıcam oynadığım ve oynuyacaklarım edilen küfürler vs. hepsini atıcam oyun içi veya dışı görün nasıl insanlar var plat , diamond , gold , silver , bronz burası TR iyice bi gösteriyim sizlere nasıl insanlar var :D

Bunlar karşılaşma geçmişi bütün oyundan toplam 5 win filan vardır öyle düşünün sizlere her oynadığım oyundaki konuşmaları oyun sonu ekranını filan atıcam :
kZ2b4A.png

0bPBj8.png

Edit: Küfürleri editleyin lütfen.

2-3 oyundur alıyorum hadi hayırlısı :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ranked atma bence hep feederlar troller geliyor okullar başlayınca gir en iyisi zaten 1 ay kalıcak 1 ayda çık çıkabilirsen

edit resimdeki küfürleri gizledim öyle atıcam artık tüm edilen küfürleri xd
Wr2ok2.png

----------

Ranked atma bence hep feederlar troller geliyor okullar başlayınca gir en iyisi zaten 1 ay kalıcak 1 ayda çık çıkabilirsen

aynen dostum en iyisi o ama bunlarla oynamak çok komik arada :D:D deliriyoruz filan ama :D

Geri