• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Travian 2. Köy Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
Merhaba arkadaşlar , ben bugün Travian'da 2. Köyü kurma sorunu olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak istedim
smiley.gif

Travianda yeni köy sahibi olmanın iki yolu vardır: (Kültür puanı yeterli olduğunda yeni köy alınabilir, kültür puanınızın nekadar olduğunu saray yada köşke girdikten sonra kültür puanı sekmesinden öğrenebilirsiniz ayrıca burada yeni köy alabilmek için gerekli olan kültür puanıda yazmaktadır.)

1- Göçmen basarak haritada terk edilmiş bölge olarak gösterilen her yere yeni köy kurabilirsiniz. Yeni köy alabilmek için 3 göçmene ihtiyaç vardır.
2- Reis basarak başkasına ait olan bir köyü alabilirsiniz (merkez olan köy alınmaz merkez olmayan diğer köyleri alabilirsiniz) Yeni köy fetetmek için en az bir reise ihtiyaç vardır.

Göçmen Nasıl Basılır ?

Göçmenler saray ve köşkten basılabilir tabi seviyesi yeterli olduğu zaman.

Köşkten göçmen basmak isterseniz seviyesi 10 olduğu zaman ilk köyünüzü 20 olduğu zaman ikinci köyünüzü göçmen basarak alabilirsiniz, seviyesi 20 olan bir köşkten 6 tane göçmen basılır.

Saraydan göçmen basmak isterseniz seviyesi 10 olduğu zaman ilk köyünüzü 15 olduğu zaman ikinci köyünüzü 20 olduğu zaman 3. köyünüzü alabilirsiniz, seviyesi 20 olan bir saraydan 9 tane göçmen basılır.

Geri