• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Traxex - Drow Ranger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsncn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsncn

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
31 May 2009
Puanı
0
Range: 600 | Move Speed: 300
Primary: AGI
Str: 17 + 1.9 | Agi: 22 + 1.9 | Int: 15 + 1.4
Damage: 40-51 | HP: 473 | Mana: 195
HP Regen: 0.76 | Mana Regen: 0.61
Attack Speed: 1.33 | Armor: 2

[TAMAM]Kasmış bir traxınız mı var? O oyun sizin :)[/TAMAM]

Çok söze gerek yok Trax kasmak kolaydır ama kill almak yetenek ister :)

İtem builde geçelim ;

-Pt : Attack speed ve verdiği damage yönünden oyun başı işimizi görür.:up:
-Buriza : verdiği critler sayesinde trax'ı trax yapan itemdir .
-Fly : Burizamızı kastık fly kasıyoruz vee trax karsıdaki heroları crit manyağı yapıyor :)
-Mkb : Verdiği damage ve bonus damgeler combatta traxı çok güçlendirir.
-Assault : Attack speed ve armoru sayesinde yenilmez bir traxınız var artık :)
-Lothar : Oyun başında kaçmamızı sağlıycak yegane itemimiz. :up:

bence arkadaşları yanıltmayalım her oyunda bunu yaparsanız hüsranla karşılaşabilirsiniz karşıdaki heroya bakmadan item yapan zaten direk olarak hüsrana uğrar

Tabii ki karşıdaki heroya göre değiştirilebilir. Sadece yararlı itemleri yazmaya çalıştım .

item list güzel bence ama ben buriza yerine ya mlojnir yada 2. flyı çıkardım

Fly kastıktan sonra buriza yı kasınca crit manyagı yapıyosun adamları :D

burizada olur ama yeni çıkan maplarda buriza yerine ethernal de kasılır 2. bir ulti gibi 40 agi veriyo

?รкยll_нυηтєя?;753273' Alıntı:
ethernal aktifi traxın işine yaramaz bence hsncn gayet iyi hazırlamış.
zaen ethernali aktifi için söylemedim 40 agility veriyor nerdeyse traxın 3. ultisi kadar verdiği kadar. Buriza'da atak speed yok sadece dmg ve crit var ahım şahım bir item de değil ki arkadaş güzel hazırlamış ama ben buriza kasmam traxa :'(

Ass. yerine belki kasılabilir ama ether blastı kullanamayız. YAni kullanması oldukça zor olur

bencede ass yerine ethernal mantıklı olur.agi olduğu icin doğal olarak armor da fazla ayrıca ethernal en az assault kadar attack speed veriyo

ne yani siz traxın en önemli itemi assoultu çıkarak mı ethernal kasıyorsunuz hayranım size :D

Pt, 1 tane wraith band çıktıntan sonra direk fly çıkarım :D Sonra da lothar :) Trax la kill almak yetenek ister demişsin nesi yetenek ister adamda gem veya dust yoksa bas lotharı çık arkasından al aşağı bu mu yetenek isteyen iş :D

trax 6 lvla kadar bıraz çekingen kasabilir lakin 6 olunca karşıda int yoksa hele de melee ise yazık olur :) ama oyun sonlarına kadar sağlam kasamazsa 2-3 skille gider...

Euphrat;895312[/LIST' Alıntı:
Assault bence yakışmaz onun yerine BKB ile akmak var :)

usta trax'a atak speed armor ve atak lazım
sen atak speed ve armoru yok ediyosun bkb de olur traxa ama 9 saniye boyunca stun yemiyo onun yerine lothar yap move speed de verir hızla kaçar ordan :spn:

Güzel rehber olmuş.Trax kasarsa oyunu sırtlayabilecek bi hero ama kasamazsa cidden yazık oluyor :beer

usta trax'a atak speed armor ve atak lazım
sen atak speed ve armoru yok ediyosun bkb de olur traxa ama 9 saniye boyunca stun yemiyo onun yerine lothar yap move speed de verir hızla kaçar ordan :spn:

Arkadaşımız zaten 6 tane slotta 1 tanesini lottar kasmak için kullanmış :) sadece assoult yerine BKB ile daha sağlam işler yapabilir bkb bas silince at sonra kes istediğini bence güzel bir taktik olabilir :)

Arkadaşımız zaten 6 tane slotta 1 tanesini lottar kasmak için kullanmış :) sadece assoult yerine BKB ile daha sağlam işler yapabilir bkb bas silince at sonra kes istediğini bence güzel bir taktik olabilir :)
Silence attıktan sonra zaten adam skill atamayacak, bu yüzden bkb kasmam :) Bence assault yerine 2. flyı çık daha mantıklı :D

Geri