Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben böyle düzlük alan etrafta ağaçlık,altta madenler felan olan bi mapda oynamak istiyom ama hiç denk gelmedi Sizin Deyiminizle ova oluyo heralde varsa böyle map bana atsana
Anlatamadım Sanırım Düz Alan Dediysem Öyle Düz Alan Değil. Yine Dağlık Olucak Ama Ova gibi çoğu alan düzlük olucak yani ev dikmelik bir alan istiyorum altta madenler ağaaçlar felan olucak.
Anlatamadım Sanırım Düz Alan Dediysem Öyle Düz Alan Değil. Yine Dağlık Olucak Ama Ova gibi çoğu alan düzlük olucak yani ev dikmelik bir alan istiyorum altta madenler ağaaçlar felan olucak.
Tek oyunculu, Yeni dünya yarat'a gel.
Oyun modu:Yaratıcı olarak ayarla.
Daha fazla dünya seçeneğine tıkla.
Dünya Tipi: Dümdüz yaptığın zaman altta, özelleştir çıkacaktır.
Özelleştire bas.
Hızlı ayarlara gel.
Tunnelers Dream'a bas.
Hızlı ayarı kullan'a bas.
Tamam'a bas.
Hilelere izin ver: Açık yap.
Yapılar oluştur: Açık veya Kapalı yap.
Dünya yaratıcısı için kod (Seed): Boş bırak
Yeni dünya yarat seçeneğine tıkla.
Tek oyunculu, Yeni dünya yarat'a gel.
Oyun modu:Yaratıcı olarak ayarla.
Daha fazla dünya seçeneğine tıkla.
Dünya Tipi: Dümdüz yaptığın zaman altta, özelleştir çıkacaktır.
Özelleştire bas.
Hızlı ayarlara gel. İstediğin tipi seç. Hızlı ayarı kullan'a bas.
Tamam'a bas.
Hilelere izin ver: Açık yap.
Yapılar oluştur: Açık veya Kapalı yap.
Dünya yaratıcısı için kod (Seed): Boş bırak
Yeni dünya yarat seçeneğine tıkla.
----------
Yada ova biomumu için kod bul. Orman, Jungle felan olur etrafta. Yada ben gibi maceraya atıl, her biome'lere tren ray'ı çek. Zevk senin. Boşuna "dünyadan 3 kat daha büyük" dememişler.
Öncelikle bi tuğla için konu açmandan dolayı tebrik ediyorum seni
Minecraft'ta süperdüz seçeneğide özelleştire girdiğinizde ova biyomuda oluşturabiliyorsunuz yani daha doğrusu birçok biyom tipinide oluşturabiliyorsunuz kodlarını arayarak bulabilirsiniz mesela village eklemek istiyosanız oraya village kodunu ekliyorsunuz çeşitli yerlerde village ler oluşuyor hangi bloktan kaç katman olmasını istiyorsanız o şekilde kod giriyorsunuz tabii bunları detaylı olarak bende bilmiyorum ama netten araştırabilirsiniz.
3. olarak ise o "dünyadan 3 kat büyük" değil "bigger than world" yani dünyadan daha büyük
ve son olarak tüm craftinglere minecraft-crafting.net adresinden ulaşabilirsiniz.