• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

[UNFORGIVEN] Yeni Bir Doğuş ! - Yeni Bir Deneyim ! - Yeni Arkadaşlıklar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dentrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dentrax

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
20 Şub 2011
Puanı
707
[BILGI]

pbzvby8i.gif

htmlkod_32-1.gif

BlackPearl Online - UNFORGIVEN

htmlkod_32-1.gif

[/BILGI]

[ACIKLAMA]

n8cr6.png

1-) Nedir UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN kelime anlamı "affedilmeyen" olarak nitelendirmektedir.

2-) Ne zaman kuruldu UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN tamamen BlackPearl Online 'ın en son açılacak sunucusu üzerinde ilk defa açılacaktır. Herhangi bir aktivitesi olmamıştır.

3-) Nerede kuruldu UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN BlackPearl Online 'de ilk defa kurulacak bir guild olacaktır.

4-) Nasıl olacak UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN takımı ilk defa kurulmıuş olacakla birlikte saygın ve özgün kullanıcılar olacak, guild üzerinde birine yanlış yapan herkese yanlış yapmıştır ve bizede yanlış yapmıştır ve cezasını da alacaktır.Oyunu kurallarına göre oynamak, ve bizlere yardımcı olup, yardımlarını esirgemeyen bir guild olabilir tabi ki sizin yardımlarınız ile.

5-) Neden UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN takımına katılmak, takım bünyesinde herkese yardımcı olmak, ve UNFORGIVEN 'ın gelişmesinde katkı sağmak için bizimle birlikte bu yeni deneyimi paylaşmaya ne dersiniz ?

6-) Kimdir UNFORGIVEN ?

UNFORGIVEN toplam 50 kullanıcı ile sınırlandırılmış bir İpek Yolu topluluğu olmakla birlikte eğlence ve paylaşımın olduğu bir guild olacaktır, saygısızlık ve kötülüğün olmadığı bir ortam olabilmesi için belirli kriterlerimiz ve kurallarımız aşağıdaki gibidir :

a-) Kurallar

Herhangi bir kısıtlama koymuyoruz, nedeni ise insanları farklı görmemektir. Herkes olgun ve saygılı bir kişiliğe sahip olabilir tabi ki bu kişinin kendi isteğidir.

b-) Kişiler

Admin : _DeaLyDeviL_ : Furkan
CoAdmin :

[0/50] : Nick : İsim
[1/50] :
NukeWatch : Murathan
[2/50] :
lethee : Emre

Katılmak isteyenler kullanıcı adı ile isimini yazarsa daha iyi olacaktır.

Şimdiden herkesi bekliyoruz.

n8cr6.png

[/ACIKLAMA]

[BILGI]

pbzvby8i.gif

htmlkod_32-1.gif

BlackPearl Online - UNFORGIVEN

htmlkod_32-1.gif

[/BILGI]

Son düzenleme:
---------------------------------------:d

Son düzenleme:
Ha bu arada yanlış anlama gelicektim biliyorsun fakat pek fazla zaman ayıramayacağım için bıraktım.Anca sabahtan akşama kadar botta olur ki bununda ne bana ne guilde faydası sağlanmaz..Aktivitelere,job vs katılamazdım anlayacağın :D

Geri