• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Vampir Şehri ile Para Kazanmak İster misin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kamses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kamses

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Mar 2017
Puanı
0
Merhaba Sevgili Arkadaşlar :)
Günde bir kaç kez girerek hem para kazanıp hem de gelişebileceğiniz güzel bir sistem.
Oyunumuz belli seviyelerdeki vampirleri alarak kan torbası biriktirip sisteme satmak şeklinde ilerliyor. Böylece sistem size toplanılan kan miktarı kadar oyunda kullanılacak "gümüş parası" ve TL veriyor.Günümüz online oyunlarına göre oldukça kazançlı bir sistem. Denemenizi tavsiye ediyorum. Oyunun aktif olarak forum sitesi de mevcut,daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar ve merak ettiklerinizi öğrenebilmek adına faydalanabileceğiniz güzel bir platform.
Oyuna kayıt olduktan sonra size bir adet hediye vampir ve bir miktar gümüş veriliyor. İster yatırım yaparak, isterseniz de yatırımsız bir şekilde oynayıp kazanabilirsiniz. Üye olarak sistemden faydalanmak isteyen arkadaşlar için link;
https://www.vampirsehri.com/r/6429 İyi oyunlar diliyorum :)

Son düzenleme:
Geri