• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Vindictus Online başlamayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HuanPa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HuanPa

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
3 Haz 2013
Puanı
65
Merhaba arkadaşlar,başlıkta belirttiğim gibi vindictus a başlamayı düşünüyorum fakat hiçbir bilgim yok oyun hakkında.Oynayan arkadaşlar varsa oyun hakkında ve hangi karakterle başlamam hakkında kendi görüşlerini iletirse iyi olur

Öncelikle şunu söylemek isterim bir ay boyunca oynadım ve crafttan tut bir çok şeyi kavradım oyunda fakat Vindictus normal MMORPG'ler gibi değil. Kısıtlı olan oyun alanlarında oynayabiliyorsun. Şehirlerde NPCler yerine binalar var, binaların önüne geldiğinde içlerine giriyorsu ve karşına NPClerin avatarları çıkıyor, bu avatarlara tıklayarak konuşuyorsun vesaire. Ayrıca şehrin limanında bulunan bir haritadan ve kayıkçıdan Dungeonlara giderek oynuyorsun oyunu. Yani klasik tarz olan MMORPG'ler gibi değil. Cabal, Silkroad, Knight ve ya Tera online gibi açık haritalarda dolaşma gibi fırsatların olmadığı bir oyun. Dolayısı ile sürekli benzer zindanlara girip benzer canavarları kesmek bir süre sonra oyundan bıkmana sebebiyet veriyor. Ama bunlara rağmen oyuna başlamak istiyorsan Lann ve ya Fionayı öneririm. Fiona tankydir ve kalkanı kapatınca DMG yemez, çok sağlamdır ölmezsin combolarıda iyi vurur. Lann çok çeviktir çokta güçlüdür, bosslardan rahatlıkla kaçabilirsin çevik zıplama skilleriyle. İkiside OP diyebilirim kısacası. İyi oyunlar.

Güzel oyun zamanında bende oyandım ama bende pek tavsiye etmiyorum [MENTION=276864]Korian[/MENTION] gibi... Oyun bir süre sonra sıkmaya başlıyor ve öğrenmeside çok zaman alıyor.Onun yerine Aion'a başla derim.İndirmesi biraz külfiyetli 32GB ye yaklaşık dosya indiriyorsun ama oyundan zevk alıyorsun...

Forumda yeniyim fakat kısa süre içinde genel bir oyun rehberi hazırlamak niyetindeyim, içinde en iyi MMO oyunlarını barındıran bir liste. Çok fazla MMO oynadığım için hepsini az çok biliyorum. Aion'da oynadım fakat yeni MMORPG istiyorsanız TERA iyi bir seçim olabilir arkadaşlar.

Geri