IMLEGEND
Aileden
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Vindictus online Yükleme İşlemi/Kullanıcı Arayüzü ve Oyunun Öyküsünün bulunmuş olduğu bir rehber hazırladım, umarım faydalı olmuştur.
Konu TAMAMEN tarafımca hazırlanmış olup, emek hırsızları lütfen konumdan uzak dursunlar!!
Vindictus Online - Yükleme İşlemi
Adım 1:
- Vindictus web sitesinde ''PLAY'' tuşu altında yükleme işlemini başlatmak için ''Batı'' veya ''Doğu'' sunucusunu seçin.
Adım 2:
- Vindictus Online yükledikten sonra yükleme penceresini açmak için Vindictus Downloader açın ve ''Çalıştır'' butonuna tıklayın.
Adım 3:
- Karşınıza lisans sözleşmesi gelecektir. Devam etmek için ''Kabul'' butonuna basın
Adım 4:
- Oyunu kurmak istediğiniz klasörü seçin ve ''Install' butonuna tıklayın.
Adım 5:
- Oyun kurulumu tamamlandı, oyuna girmek için masaüstünüzde bulunan Vindictus simgesine tıklayabilirsiniz..
Adım 6:
- Oyuna başlamak için sunucu seçme aşamasındayız. Dileğinize göre batı veya doğu sunucusunu seçebilirsiniz.
Vindictus Online - Kullanıcı Arayüzü
1. Hızlı Yuvalar: Hızlı olmak için size özel yerleştirilmiş yuvalardır.
2. HP/Dayanıklılık Barları: Kırmızı çubuk HP'nizi gösterir, yeşil çubuk ise dayanıklılığınızı gösterir.
3. Kanal: Kanalınızı değiştirmek için kullanabilirsiniz.
4. Pencere : Mevcut partileri gösterir.
5. Düğme Tuşu : Tekne gösterir.
6. Mini Harita: İlgili yerleri gösterir.
7. Hikaye İpuçları: Hedefleri gösterir.
8. Sohbet Penceresi: Sohbet mesajlarınızı ve sistem bildirimlerinizi gösterir.
9. Oyun menülerinizi kontrol eder.
10. Mevcut simge sayısını gösterir.
11. Arkadaş listenizi açar.
12. Mevcut lonca bilgilerini gösterir.
13. 1'e 1 sohbeti gösterir.
14. Öğeleri satın alabilirsiniz, depo kısayoludur.
15. Karakterinizi özelleştirebilmeniz için Avatar Shop'u çalıştırır.
Vindictus Online Öykü
[video=youtube;A89oTBvh1Oc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A89oTBvh1Oc[/video]