• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Vindictus Online - Yükleme İşlemi/Kullanıcı Arayüzü/Oyunun Öyküsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
24m8ba1.jpg

Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Vindictus online Yükleme İşlemi/Kullanıcı Arayüzü ve Oyunun Öyküsünün bulunmuş olduğu bir rehber hazırladım, umarım faydalı olmuştur.

Konu TAMAMEN tarafımca hazırlanmış olup, emek hırsızları lütfen konumdan uzak dursunlar!!

n8cq0.png

Vindictus Online - Yükleme İşlemi

Adım 1:

dl-1.png

• Vindictus web sitesinde ''PLAY'' tuşu altında yükleme işlemini başlatmak için ''Batı'' veya ''Doğu'' sunucusunu seçin.

Adım 2:

dl-2.png

• Vindictus Online yükledikten sonra yükleme penceresini açmak için Vindictus Downloader açın ve ''Çalıştır'' butonuna tıklayın.

Adım 3:

dl-4.png

• Karşınıza lisans sözleşmesi gelecektir. Devam etmek için ''Kabul'' butonuna basın

Adım 4:

dl-5.png

• Oyunu kurmak istediğiniz klasörü seçin ve ''Install' butonuna tıklayın.

Adım 5:

dl-6.png

• Oyun kurulumu tamamlandı, oyuna girmek için masaüstünüzde bulunan Vindictus simgesine tıklayabilirsiniz..

Adım 6:

dl-7.png

• Oyuna başlamak için sunucu seçme aşamasındayız. Dileğinize göre batı veya doğu sunucusunu seçebilirsiniz.

2qd22w4.gif

Vindictus Online - Kullanıcı Arayüzü

ekhuuc.png

1. Hızlı Yuvalar: Hızlı olmak için size özel yerleştirilmiş yuvalardır.
2. HP/Dayanıklılık Barları: Kırmızı çubuk HP'nizi gösterir, yeşil çubuk ise dayanıklılığınızı gösterir.
3. Kanal: Kanalınızı değiştirmek için kullanabilirsiniz.
4. Pencere : Mevcut partileri gösterir.
5. Düğme Tuşu : Tekne gösterir.
6. Mini Harita: İlgili yerleri gösterir.
7. Hikaye İpuçları: Hedefleri gösterir.
8. Sohbet Penceresi: Sohbet mesajlarınızı ve sistem bildirimlerinizi gösterir.
9. Oyun menülerinizi kontrol eder.
10. Mevcut simge sayısını gösterir.
11. Arkadaş listenizi açar.
12. Mevcut lonca bilgilerini gösterir.
13. 1'e 1 sohbeti gösterir.
14. Öğeleri satın alabilirsiniz, depo kısayoludur.
15. Karakterinizi özelleştirebilmeniz için Avatar Shop'u çalıştırır.

2qd22w4.gif

Vindictus Online Öykü

[video=youtube;A89oTBvh1Oc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A89oTBvh1Oc[/video]

n8cq0.png

Geri