• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Vindictus Setlerin Verdiği Bonus Saatler - Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
Oyunumuzda yüzlerce zırh var.Bunlardan birinin bir parçasını diğerinin başka bir parçasını kullanabilirsiniz.Ancak bu tür kullanım kötü bir kullanım olur.Bunun yerine SET giymenizi öneririm.Çünkü SET giydiğinizde karakteriniz ek olarak STAT kazanır.Bir örnek göstermek istiyorum :

20gig7c.jpg

Örneğin bu resimde ben 5 parçalık BH SET’in 3 parçasını giymişim.Ve bana ek olarak :

DEF + 230 STR + 101 AGI + 35 vermiş.Ancak ben bu setin 5 parçasını birden giyseydim bu bana :

DEF + 315 STR + 126 AGI + 45 verecekti.

Gözle görülür bir fark var değil mi ?

Bu yüzden SET giymenizi öneriyorum.

NOT : Ancak bazı durumlarda iki set birden giymek size daha fazla yarar sağlayacaktır.İkisinin de 5 parçasını değil tabii , birinin 3 diğerinin 2 parçasından bahsediyorum.

Eminim , neden bu adam SET’in 3 parçasını giymiş diyenleriniz vardır.O an üzerimde 3 Parça BH 2 Parça Swift item’i vardı.Bu da bana 5 adet BH ‘ nin vereceği bonusdan daha fazla bonus veriyordu.

Bir hesap yapalım ne dersiniz ? O zaman daha iyi anlayacaksınız.

- 3 PARÇA BH : DEF + 230 STR + 101 AGI + 35

-2 PARÇA Swift : 2 : DEF +180, STR +111, AGI +35

TOPLARSAK : DEF + 410 STR + 212 AGI + 70

Bu şekilde iki set giymekle bu bonusları kazandım.Tek set giyseydim :

- 5 PARÇA BH : 5 : DEF +315, STR +126, AGI +45 (ya bu bonusu alırdım)

- 5 PARÇA Swift : 5 : DEF +315, STR +150, AGI +95 (ya da bu bonusu alırdım)

Demek ki her zaman tek set giymek kârlı bir iş değilmiş.

Geri