• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Wallpaper çalışmam

Psychopathic

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
13 Tem 2011
Puanı
99
Beyler isteyen kullanabilir zamanım olmadığı için renderlar hazır inşallah bidahaki sefere kendim render yapacam, görüşlerinizi bekliyorum :'(

pqq7q.png

Çok güzel olmuş emeğine sağlık, elf ağırlıklı bi wallpaper yapman mümkünse bekliyorum :)

Gerçekden güzel olmuş eline sağlık.

pqqhu.jpg

Son düzenleme:
Bende birşeyler yaptım aslında 0 dan yapmadım tabi ama yaptığım sahiden zor birşey psd den anlayanlar farkedecektir :D

6A10f.jpg

bu fotoğraftan olabildiğince az hata ile SILKROAD ONLINE logosunu kaldırmaya çalıştım ve ortaya böle bir resim çıktı üstünde bir yazı yazmamın sebebi kesinlikle hatalarımı örmek değildir.

9GqIc.jpg

Bende birşeyler yaptım aslında 0 dan yapmadım tabi ama yaptığım sahiden zor birşey psd den anlayanlar farkedecektir :D

6A10f.jpg

bu fotoğraftan olabildiğince az hata ile SILKROAD ONLINE logosunu kaldırmaya çalıştım ve ortaya böle bir resim çıktı üstünde bir yazı yazmamın sebebi kesinlikle hatalarımı örmek değildir.

9GqIc.jpg

Reach Your Maximum yazsını alt kısımdaki boşluğa yazsan daha iyi olabilir,pek görünmüyor :D

Bitmemiş bir çalışma gibi duruyor,renderler ve background arası uyum iyi değil.Daha iyi çalışmaların vardır kesin ama bu benim pek hoşuma gitmedi.Eline sağlık.

Geri