• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Wi-Fi Güçlendirici Hakkında :Bilgi Lazım?

SemihBurak

Ne Mutlu Türküm Diyene!
ViP Üye
Aktiflik
K.Tarihi
17 Kas 2009
Puanı
209
Arkadaşlar merhaba, yeni bir eve taşındık ve Wi-Fi için ne yazık ki bazı odalar'da sıkıntı yaşamaya başladım. Özellikle çocuğun odasında Wi-Fi 1 kademe çekiyor çekmiyor. Fikirlerinizi ve ürün önerilerinizi bekliyorum. Daha önce hiç böyle bir ihtiyacım olmadı haliyle bu konulardan uzağım. Siz değerli forum sakinlerinin bilgi ve becerilerine de sonsuz inanıyorum. Haydi rast gele. :)

Örneğin böyle bir ürün işimizi görür mü ;

İşini görücektir bunları çok kullandım eskiden. Yanına ek USB uzatma da alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın.

Bende Inca serileri vardı [MENTION=67735]SemihBurak[/MENTION]

TP-Link ürünü kullanıyorum. Biraz pingli veriyor. Oyun oynanacak ise çok tercih değil ama gündelik kullanıma yetiyor.

Benzer bir sorunu yaşamıştım Asus'un iyi ve pahalı menzil arttırıcılarından birini almıştım ama pek verim alamadım. En iyisi ya kablo ile modemi bulunduğun yere taşımak veya wifi sinyali güçlü bir modem/router almak benim tecrübelerime göre.

Geri